Márciusban kezdődik az a nemzeti konzultáció, amelyet Orbán Viktor miniszterelnök jelentett be a kormány szerint Magyarország előtt álló öt veszélyforrásról.

A konzultáció időpontját Lázár János, a Miniszterelnökség vezetője ismertette csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján. Emlékeztetett, a kormány szerint az idén Magyarország előtt álló öt veszélyforrás a rezsicsökkentés brüsszeli betiltása, az illegális bevándorlás kérdése, az adópolitika uniós központosítása, a munkahelyvédelmi támogatások biztosítására vonatkozó jog elvesztése és a külföldi forrásból dolgozó szervezetek elszámoltathatósága.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mekkelek
Én költségkímélésként szeretném lemondani mert még a hátsómat sem törlöm vele.
Edmond Dantes
Az istenét!!! Márciusban alig leszek itthon,ezért nem tudom első kézből átvenni.Attól tartok,hogy valamelyik szomszéd kilopja a postaládánkból,ugyanis egyesek bekeretezik és kiteszik a házi áldás helyére.
Nagy Mária
@elnyomott: Azt már én is régen keresem, de csak kutyagumiba lépek.
quadrocopter
Útja a szokásos, ha finom papírra nyomják!
kisrigó
"Könyörgöm állítsuk meg"! De komolyan, lehetne aláírásokat gyűjteni,hogy "nem kérünk leveleket ettől a személytől!!" A törékeny postásunk már előre fél a nehéz táska cipeléstől, mert természetesen megint ők szívják meg! A postavezérkar természetesen haver, megoldják okosba, a postások meg "áldják minden lépésüket, meg a kedves családjukat"
moareka
...nekem ne tessenek küldeni!-a címem ugye meg van?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.