A paksi beruházás maradt Orbán Viktor utolsó hosszú távú projektje, ezért tíz körömmel fog ragaszkodni a megvalósításához. Az olimpiai pályázat elbukása után a kormánynak most mindennél fontosabb felmutatni egy sikeres „nemzeti ügyet”, épp ezért mindent el fog követni annak érdekében, hogy a paksi bővítés megvalósuljon. Ha nem Orbán Viktor kormányáról lenne szó, azt mondanánk, hogy épp ezért lenne logikus egy népszavazást kiírni róla, ám mivel nem játsszuk el a naiv állampolgár szerepét, tudomásul vesszük, hogy ezúttal a régi taktikát követi a hatalom, vagyis, minél kevesebb információt kíván a polgárai orrára kötni. Összeszedtük, miért lenne fontos, hogy az LMP kezdeményezésére megtartsák a népszavazást ebben az ügyben.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@Béla333: Akkor ugy legyen es hajra!
De az biztos, hogy orbanek mindent megtesznek ellene.
Szerintem a No Olimpia is csak azert lett sikeres, mert elaludtak a fijjukak, almukban sem gondoltak, hogy ennyi alairas oyszegyulhet.
De most mar Paks eseteben tuti resen lesznek.
De mondom, hajra, s remelem a budapestieken tul is eler a kampany!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
Én csak egyetlen nyomós érvet látok. Putyinnak nem tudná megmagyarázni mi az a népszavazás..
F_Viktor
@Perwool: Igazad van, akkor nincs, vagyis nem lehet erv a modositasa ellen!
Ilyen volumenu, ilyen a Zemberek eletet hosszan befolyasolo beruhazasrol meg kell kerdezni a valasztok velemenyet.
Perwool
@F_Viktor: 1/ Orbán 6 éve ordít az eladósodás ellen. (Volt ugye az adósságcsökkentő alap is. Onnét hova lett a pénz? Biztos az egyéni nyugdíjszámlákra..) Most meg épp felvenni készül történelmünk talán legnagyobb hitelét. Hogy van ez?
2/ Igaz, hogy tengernyi atomerőmű van a világon, de egyértelműen az alternatív energiáké a jövő. Azzal miért nem próbálkozunk? Ausztriában talán ezrével vannak szélerőművek. Persze az a szemét, liberális szél felénk csak a Kisalföld széléig jön el, (Biztos a Soros lefizette.) onnét meg szélcsend van az egész országban.
3/ A világ egyik legnagyobb meleg víz készletén üldögélünk és mire használjuk? Termálfürdőket csinálunk világvégi helyeken is. Másra nem jó az a víz?
4/ Ha esetleg annyira kell az atom, miért nem írtak ki nemzetközi tendert? Olcsóbb is lett volna, meg törvényes is.
5/ Ha nem sárosak Orbánék, miért titkosítják a szerződést?
6/ 30 évre vesz fel Orbán gigahitelt. Tudja, hogy 30 év múlva milyen viszonyban leszünk az oroszokkal, milyen lesz az energiaigényünk és hasonlók?
7/ Az miért jelent energetikai függetlenséget, ha az épít nekünk atomerőművet, akitől a többi energiahordozót is vásároljuk? Sőt még hitelt is tőle kapunk rá...
8/ Mikor a szocik fejében járt a Paks 2 ötlete, meg a Déli Áramlaté, akkor Orbán hazaárulásról ordított habzó szájjal. Most miért nem az?
9/ Ha a 300 forintos vizitdíjról lehetett népszavazást tartani, erről miért nem lehet? Itt kicsit nagyobb a tét.
F_Viktor
@Perwool: Jol osszefoglaltad a lenyeget, ezert kell a nepnek dontenie, de uvy, hogy a kozmediakban az ellenzeki partok es a fugvetlen szakertok is megszolalhassanak, s ne csak a fityesz propaganda szoveg jusson el a videken elok fulebe.
F_Viktor
@Perwool: Termeszetesen ott a helyuk, kabarera, cirkuszra mindig vevok a Zemberek :-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.