Hosszabbítást kérne a magyar csapat a brüsszeli bírótól.

Változatlan formában kívánja megtartani a kormány a társasági adón keresztüli sporttámogatást, ezért az erre vonatkozó uniós engedély meghosszabbítását kérték – közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium az MTI-vel kedden.

Nem változtatna a kormány a taó-sporttámogatáson

Az NGM tájékoztatása szerint a kormány megtette a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy Brüsszel engedélyezze a támogatási rendszer változtatás nélküli meghosszabbítását. A cégek így a társasági adórendszeren keresztül továbbra is támogathatnák a sportot, mint az egészségmegőrzés és betegségmegelőzés egyik leghatékonyabb eszközét.

A minisztérium utalt arra, hogy az Európai Bizottság 6 évre engedélyezte a piaci szereplők társadalmi felelősségvállalásának rendszerét, a jóváhagyás 2017. június 30-án jár le. Hozzátették, hogy a 2011 óta működő rendszer támogatást biztosít a látvány-csapatsportok klubjainak, egyesületeinek és szövetségeinek, a cégek pedig ezáltal csökkenthetik a társasági adójukat.

2015-ben több mint 13 ezer cég 107 milliárd forint sporttámogatást adott a társasági adón keresztül – áll a közleményben.

(MTI)

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
@nemkati: Mit mondott 2010-ben? "Magyarország a mai napon megerősítette a demokrácia melletti elkötelezettségét, helyét Európában és az Európai Unióban. " " A magyar emberek a mai napon megbuktatták a hatalommal visszaélő oligarchák rendszerét, és helyette megalapítottak egy új rendszert: a nemzeti együttműködés rendszerét" " A magáncélokat, a magánérdekeket szolgáló, a magánhatalmat építő politika napjai ma leáldoztak, és nem fogjuk hagyni, hogy még egyszer visszatérjenek."
Csak néhány mondat a múltból, amely ma kissé hamiskásnak tűnik...Mondhatnám orbitális hazugság!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Perwool
@telegdilaci: Egy politikus csak akkor mond igazat, ha egy másikat vádol hazugsággal...
Egy teljesen gátlástalan párt garázdálkodik az ország vagyona felett... tetszés szerint arra költik amire akarják.. Dísznek vannak ugyan pártok, de csak azért, hogy az EU felé
​Orbán ​tudja mutatni, itt demokrácia van.
Perwool
@nemkati: 18.39. Ebben az országban az úgy nevezett demokratikus jogrend már régen csirájában el van taposva, minden alárendelve egy önös diktatórikus rendszernek!
Tőlem, lehet konzervatív, vagy liberális kormány is, egy normális országban megvan mindkettőnek az előnye és hátránya is, de a demokratikus alapelveket és az emberi jogok tiszteletben tartását egyik se adja fel!
És ez bárhol máshol Európában működik is!
nemkati
@Perwool: Na ezt megtárgyaltuk, elmondjuk naponta ezerszer, és annyi. Mostanában, amikor így felhúzom magam, mint ma is, hogy lenyugodjak, megnézem a kedvenc gifemet. Ez megnyugtat, minél tovább nézem, annál jobban.

www.kephost.com/images/2016/06/02/orban.gif
nemkati
@Perwool: Ugye, milyen jó kis terápia? :))
justhpeter
Az adófizetők tartsák fenn a Gazdaállat álmát százas kiadásban. Remélem, az Unió beint.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.