A közös lista érdekében nagyvonalú ajánlattal fordul a szegedi polgármester a Lehet Más a Politika felé a Magyar Idők szerint. A portál szocialista forrásokra hivatkozva a következőket tette közzé kedden: a budapesti körzetek felét, Pest megyében bármelyik körzetet, és mivel az első két helyhez ragaszkodnak a szocialisták, a közös listán a harmadik helyet kínálta fel az oköpárt számára az MSZP miniszerelnök-jelöltje. Botka egyértelművé tette azt is: a jelenleg hatályos választójogi rendszerben a közös listás, közös jelöltes indulás szinte feltétele annak, hogy bármely politikai oldal kormányképes erőt tudjon felmutatni. „Én arra kérem és kértem a demokratikus politikai oldal valamennyi pártját, hogy ezt tegyék mérlegre. Az LMP vezetői is megerősítettek abban, hogy a cél közös” – fogalmazott Botka.

Forrás: szegedma.hu
Feltöltő: bencemacska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Azért be kell látni ha csekély az értelmi képességük, de valamit tudnak: hogy kell hergelni az egymásra acsarkodó ellent! =))
bencemacska
@RonaGyuri: Na, abban jók.
De általában - a rádió is - a Népszava online-ra hivatkoznak, holott a Magyar Időkben jelent meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.