A Momentum az új SZDSZ, ami szövetségre lép majd az MSZP-vel – mondta Orbán Viktor. Stefka István meg nagyjából összegzi a jobboldal véleményét ezekről a fiatalokról: Ezek a provokátorok, fizetett ügynökök, quislingek. Ehhez sajnos partnerek a hazájuk történelmét nem ismerő, megtévesztett Sőt, még az új MSZP is ők. Bajban is lennénk, ha nem azok lennének.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Micsoda sopredek, karaktergyilkos bagazs... Nana, hogy fosnak, es stefka ur nem meri magyarul leirni a "hazaarulo" szot, mert fel a kovetkezmenyektol. Pedig addig hasznalhatja a "quisling" szot, mig orban a kiraly...
De a Momentum mar pedzegeti, hogy "a kiraly meztelen"...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
Még van pofája megszólalni ennek a bérborznak!
Ez a haszonleső seggnyaló senki mer valakit hazaárulózni!?
Undorító ő maga is meg a viselkedése is.
Ezért kellene az ügynöklisták nyilvánossága! Igaz, hogy a "valódiak" már kézen-közön kikerültek!
RonaGyuri
A dologban az igazi gyöngyszem, hogy Stefka Pityulinó szerint: provokátorok, fizetett ügynökök, a hazájuk történelmét nem ismerők, megtévesztettek!
A quislingeket most inkább hagyjuk! =))
S nem csak azért, mert "hazaárulásért kivégzett norvég szélsőjobboldali katonatiszt, politikus, Norvégia kollaboráns kormányának vezetője volt a második világháborús náci német megszállás alatt."
karma1
@bencemacska: Ez a berborz nagyon teccett!!! stefka elvtars nagyon jo elvtars volt, azert is volt musora a kiralyi teven hosszu evekig , fomusoridoben...Meg jol allt rajta a munkasor jatszoruhacska is...
bencemacska
Stefka pontosan jellemezte a Fideszt:
"Ezek a Soros-féle szabadcsapatok, a Sorosgárda egyre nagyobb károkat okoznak országunknak. Ez már több mint nemzetbiztonsági kockázat. Magyarország jövőjét, gazdasági stabilitását ássák alá."
Sajnos igaza van, Már 11. éve fejti ki ez a "szabadcsapat" "áldásos" tevékenységét Magyarország vesztére, a saját gyarapodásuk hasznára!
Most a zabálási lehetőségeik csúcsán is éhesen marcangolják azt a kezet, amely kinyúlt feléjük és felemelte őket oda, ahol ma vannak.
Megérte Soros úr??? Rosszul nézte meg a bandát, máskor figyelmesebb legyen!!!
bencemacska
@karma1: A "bérborz" nem saját találmány, lenyúltam valakitől. Sajnos elfelejtettem, hogy kitől loptam, de nagyon tetszik, ezért használom!
bencemacska
@RonaGyuri: ma,10:32
Nagyon illik rá: "Ki mint él, úgy ítél!" Mindenkinek a véleményében az van benne, ahogy ő hogyan viselkedne a hasonló helyzetben.
Amikor ez a díszes társaság kritizál valakit, vagy valamit, akkor saját magukról
állítanak ki bizonyítványt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.