A Széll Kálmán téren ballagok, s nem messze tőlem egy fehér Mercit figyelek, mert csodaszép autó, vadonatúj lehet, csillog-villog, mintha most hozták volna ki a szalonból, szinte érzem az új autóbelső illatát. Öntudatlanul megnézem, hogy kik is ülnek benne, s habár ehhez a roppant elegáns, fehér Mercihez ezüstszürke hajú, öltönyös, menedzserfejű palit képzelek, aki vezérigazgató […]

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
@Cefi, de jó kis írást találtál... Van egy csúf sejtésem: amikor a "Korszellem" végre eltakarodik a tett színhelyéről, előtte elégedetten hátradől a csilivili Merci bőrülésében, és büszkén megveregeti a saját "lelki vállát", és azt mormolja: "jól megszívtátok mi, parasztok..?!"
eugen4402
@Cefi: Tegnap érdeklődtem, de a kislány szerint még semmi sincs, hívjam újra őket pénteken (holnap). Csak lebegek, mint Mohamed koporsója...
Cefi
@eugen4402: Mert az egészségügyben (is) minden rendben van. Jobban teljesít, erősödik, stb. Meg a kurva anyjukat.
eugen4402
@Cefi: Majdnem szó szerint idézted az utolsó ottjártamkor belőlem kirobbanó spontán megállapítást. Kicsit röstelltem is, mert sokan odanéztek, bólogattak, a fiam meg rám szólt: "ne ilyen hangosan..."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.