A Nyugati Fény portál kiderítette: több szálon kötődik Mikola István államtitkárhoz az az orvosszakértő, aki szerint a lúggal megcsonkított Renner Erika "kamillateával forrázhatta le magát". Az ügyben megvádolt és egyszer már elítélt orvos, B. Krisztián egyébként Mikola István unokaöccse.

Ma hirdet ítéletet másodfokon a Fővárosi Ítélőtábla annak a gyerekorvosnak a perében, aki négy éve maró lúggal öntötte le volt barátnője nemi szervét – az esetről bővebben itt írtunk.

Lúggal leöntött nő: elfogult lehet a szakértő, aki szerint magának okozta a sérülést

A határozat szerint a férfi célul tűzte ki maga elé, hogy egy életre tönkreteszi áldozata szexuális életét. Az első fokon született négy éves ítéletet az áldozat és a közvélemény is érthetetlenül enyhének találta.

Prominens rokonok

Renner Erikáék szerették volna kiharcolni, hogy a bíróság ne csak maradandó fogyatékosságot okozó testi sértésben mondja ki bűnösnek a férfit, hanem legalábbis életveszélyt okozó testi sértésben, de még inkább emberölési kísérletben. Ezt a tárgyalásra beidézett két szakértő, Molnár Miklós és Zacher Gábor is alátámasztotta.

Az ügyvéd úgy nyilatkozott, hogy az ügyészség cserben hagyta őket, ami nem lehet egészen független attól, hogy a vádlottnak “prominens” rokonai vannak. Az utóbbi megállapítás kétségtelenül igaz: B. Krisztián nem más, mint Mikola István volt miniszter, jelenlegi államtitkár unokaöccse.

A vádlott ügyvédje a második tárgyalásra hívott egy szakértőt, bizonyos Nyulasi Tibort, aki orvosszakértői véleményében azt írja, Renner "forró kamillateával öblögette a hüvelyét, végső soron tehát maga okozta a sérüléseket magának".  Zacher cáfolta ezt a verziót.

Nyulasi Tibor, a szakértői vélemény szerzője

Nyulasi Tiborról a Nyugati Fény kiderítette: bensőséges viszonyt ápol a Mikola családdal, közös vitorlásversenyeket szerveznek például Mikola Bálinttal, Mikola István testvérével.

Mikola Bálint jelenleg a Magángyógyszerészek Országos Szövetségének elnöke: ők szervezik minden évben a Doktor Regatta nevű balatoni vitorlásversenyt.

Ezzel a rendezvénnyel 2013-ban fuzionált a Nyulasi Tibor által létrehozott Pharma Kupa, így 4 éve már Pharma Kupa – Doktor Regatta néven közös vitorlásversenyt szervez Mikola Bálint és a Mikola-unokaöcs ügyében szakértői véleményt adó Nyulasi Tibor.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Emberek! Egy natúr magyar már rég ülne a kaptárban a megérdemelt 25 évével, csak ez a csicskarokon van még szabadlábon!

Ébresztő Magyarország, ébresztő magyarok!
wagabund
hát néha igencsak korpásodik az a haj...
eszegfu
Nyulasi Tibornak üzenem, hogy próbálja akár csak egy pillanatra is forró kamillateába belelógatni a nemi szervét... ezek után lehet "szakérteni"!!
relatív
Laikusként azt gondolom, hogy a bíróságnak a vádlott baráti köréhez tartozó szakértőt ki kell zárnia.

A tények csak elfogulatlan szakértés alapján ismerhetőek meg igazán a döntés alapjaként...
quadrocopter
Emberek! Egy natúr magyar már rég ülne a kaptárban a megérdemelt 25 évével, csak ez a csicskarokon van még szabadlábon!

Ébresztő Magyarország, ébresztő magyarok!
nemkati
Legalább letöltendőt kapott? Nagyon remélem! És szigorítottat!

Sajnos, még ez sem jogerős, a mocsok fellebbezett, úgyhogy jön majd valamikor a harmadfok. És még előzetesbe se rakták, szabadon távozhat. El lehet ezt húzni sokáig, de szerencsére, a vádlottnak az élete addig, amíg a végleges ítélet meg nem születik, nem lehet valami vidám élet. Dolgozni nemigen fog tudni, hol alkalmaznának egy ilyet? És minél később vonul a börtönbe, annál később szabadul. Ha.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.