Közben az énekes, Kiss Tibi azt mondja, Varangykirályról szóló versének mondanivalója nem pártpolitikai, hanemMint arról korábban beszámoltunk, Varangykirályról írt verset Kiss Tibi, majd idézett is a költeményből a Hír TV Alinda című műsorában. Akkor szavalta el versét, amikor a műsorvezetővel arról beszélgettek, vannak-e aktuálpolitikával foglalkozó dalai az együttesnek. Miért basszátok szét az országomat? Miért rúgjátok hasba az ápolót? Miért ültetitek szamárpadba a tanárokat? Miért szarjátok szájba az álmodót? Ti még a sátánnak is túl gecik vagytok, még ő is megvet titeket Mert a sátán bátran vállalja magát, de ti hívőként lettetek hitetlenek

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat aki ma Magyarorszagon meg csak nem is hallott a Quimbyrol,?... na, mindegy,...
Nem is csodalkoztam, nem is vartam mast a fide$$tol...
Kritikara, problema feltarasra sosem volt erzekeny a rezsim, miert pont most lenne az...:o(((
Clavigo
"Művészi szabadság van "...:) :) Egyenlőre... Valószínű,,már dolgoznak rajta,,hogy "még nagyobb művészi szabaccssság " legyen...Olyan,,ami már a Varangykirálynak is tetszik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.