Azonnali hatállyal felfüggesztette a papi szolgálat alól a Pécsi Egyházmegye megyéspüspöke egy papot, aki súlyos erkölcsi okokra hivatkozva saját maga kérte az elbocsátását – derül ki a püspök közleményéből. Azt nem közölte, pontosan mi történt. A Szabad Pécs nevű Facebook-oldal állítása szerint a plébánosnak egy gimnazista fiúval volt viszonya.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Elsőre megrémültem, hogy egyik egyházi főnöke lánya miatt van a bukta... Ilyen persze nem fordulhat elő, csak a viccekben nevelgeti néhány öreg plébi az unokáját.
eugen4402
@nezelodo: Sajnálom szegény srácot... A francért kellett neki homoszexuális kapcsolat? A "házvezetőnőit" félévenként cserélhetné, mint a kollégái, senki egy rossz szóval nem illette volna. Siricius pápa a nősülést tiltotta, nem az egészséges háztartást... Főzést, takarítást, mosás-vasalást egyik vallás sem tiltja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.