Ezt a pofátlan cinizmust húsz év múlva tanítani fogják. A hírportál azután kereste meg a Miniszterelnökség parlamenti államtitkárát, hogy az az ELTE-n, egy korábbi pódiumbeszélgetésben azt találta belelehelni a mikrofonba, hogy a magyarországi korrupciós vádaknak csak a 10 százaléka mögött van ténylegesen korrupció, a maradékot csak az ellenzék próbálja felfújni utolsó elkeseredésében. A 444 az interjúban gyakorlatilag az elmúlt évek összes korrupció-gyanús ügyét végigsorolta Csepreghynek, de nem sikerült kibillentenie a nyugalmából. Egyebek mellett a következőket kamuzza bele a világba: Kizárólag technikai kérdés, hogy a magyar tőkét éppen Mészáros Lőrinc, Tiborcz István vagy más testesíti meg. Mészáros és a hozzá kötött cégek például már a Fidesz kormány előtt is nyertek közbeszerzéseket.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Cinikus büdösbogár, a férgesebb fajtából!
qxy
Na ezt a barmot is lefizették. .- Mond csak el nem baj ha bolondnak néznek. meg, nem is téged fognak szidni nyugi hanem anyádat.Na itt a boríték azt tedd a dolgod. beszélj."""
Macskaszem
Ettől a szövegtől a legvaksibb fideszbirkák is röhögőgörcsöt kapnak.
Cefi
@Macskaszem: Ne hidd. Szerintem letérdelnek, és mondanak egy imát:

fidesznyik.tumblr.com

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.