Az Index információi szerint kedden délután a 3-as metró vonalán közlekedő felújított orosz metrószerelvény műszaki hibás lett.

Kedd délután 3-kor a 3-as metró Gyöngyösi utcai megállójánál leszállították az utasokat a felújított, és hétfőn forgalomba állított orosz szerelvényről – értesült az Index

A lap szerint ajtóhibát jelzett a rendszer, az ajtó becsukódott, de a visszajelentéssel probléma volt. A szerelvény üresen visszagurult a telephelyre, kedden már ki se megy többet. Hétfőn állt forgalomba, akkor hat kört ment összesen.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az ellopott közpénz milliárdokból bőven futotta volna új Nyugat Európai légkondicionált metrószerelvényre. De itt is a lenyúlható közpénz volt a vezérlő elv.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
smittpali
Nem bántjuk orosz testvéreinket, mert baj lesz ! Csókolgassuk körbe őket !
egyvandor
Mára minden közpénzet terhelő beruházásra ez jellemző. Fizetjük a többszörös árakat, a nertársak aranytartaléka, gazdasági, hatalmi potenciálja növekszik, majd fizetjük a használhatóság további költségeit, persze azt is túlárazva. Mindennek e tetejébe még titkosítják vagy legalább megnehezítik a lenyúlásaik feltárhatóságát. Tényleg azt csinál a hatalom amit akar?
egyvandor
@smittpali: 14:04 Főleg tudva, hogy nálunk az ügynökeiknek szabad kezük van.
egyvandor
@RonaGyuri: A híg lé csak ránk csorog. A nertársak leszűrték maguknak a javát.
egyvandor
@Hellcat: "azon pörög a kormány hogy nyugatról a szarabb minőségű élelmiszer kerül ide"
Nemzetiségtől függetlenül mindegyik kereskedő megpróbálja elsózni a legócskább áruit a legmagasabb áron. Az olyan "sikeres" országokban mint a magyar ez is jobban sikerül.
Eladott Ország
@Hellcat: ..."hogy nyugatról a szarabb minőségű élelmiszer kerül ide." Azért, hogy a haveri magyar üzletláncot hozzák helyzetbe pld CBA. Továbbá a nemzet tacskóhitlere, marcipánceausescu­ja és tikkelőbonszájcézára, állandó osztályharctudata a UNIÓ ellen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.