Orbán Viktor miniszterelnökénél is magasabb, 1,8 millió forintos fizetést kap Mihók Attila, a Budapest 2024 kft. vezérigazgatója. Van olyan igazgató a projektcégnél, aki még nála is többet, 1 millió 862 ezer forintot keresett - tudta meg a 24.hu. A vezető a fizetése mellé havi 16 ezer forintot is kapott, így közel 10 millió forintot kapott azóta, hogy féléve megkezdte a működését az olimpiai projektcég. Azonban az olimpiát szervező nonprofit vállalkozásban volt olyan beosztottja, aki még nála is jobban keresett. Azt azonban nem tudni, hogy kicsoda, mert az infotörvényre hivatkozva a Budapest 2024 csak összesítve közölte Vajda László, Grubánovits Gabriella, Rózsa Iván, Finta Sándor és Mizsér Attila részlegigazgatók fizetését. Viszont azt is közölték, hogy az öt vezető állású munkavállaló bére fejenként nettó 1 millió 223 ezer és 1 millió 862 ezer forint között mozog. Ebből kiszámolva kiderül, hogy 8,5-10 millió forint mehetett el a nettó fizetésekre.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
volt??? Ne már még csak tervezik, hogy meg fogják szüntetni! =))
Eladott Ország
"Ilyen árokásó, saját népét akár feláldozni is kész önző f*sz talán még soha nem csimpaszkodott ennek a nyomorult országnak a trónjába. Miközben te a beszarni készülő hűtő tetején rendezgeted a sárga csekkeket. A bűnszervezetben mindenkinek megvan a helye, a geciségek körbeérnek és az égig."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.