Az MSZP vizsgálja, hogyan lehetne ingyenessé tenni a 65 év felettiek számára a háziorvosok által felírható gyógyszereket – közölte Molnár Gyula, a párt elnöke egy, az MSZP és több nyugdíjas szakszervezet által szervezett budapesti rendezvényen. Molnár Gyula azt mondta, ennek költsége számításaik szerint „akár 20 milliárd forint alatt is maradhat”, ami „alig fél stadionnyi” kiadást jelentene évente. A pártelnök szerint vannak olyan szolgáltatások, amiket alanyi jogon lehetne biztosítani kiemelt társadalmi csoportoknak, ha ennek kiadásait az állam megengedheti magának, ha azt a költségvetés elbírja. Arról beszélt, a szocialisták „kiszolgáltatottság helyett biztonságot, szegénység helyett pedig büszkeséget” kínálnak a nyugdíjasoknak. Szerinte az MSZP-nek azokat kell képviselnie, akik saját maguk nem képesek érdekeiket érvényesíteni. Azt is mondta, hogy ha a nyugdíjasok úgy érezték néha, hogy az MSZP korábban elfordult tőlük, azért elnézést kérnek.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Ez az elképzelés a TAO pénzek töredékéből magvalósítható. A nyugdíjasok nagy része sokat költ el a gyógyszertárakban, gyakran nem tudják kiváltani a szükséges gyógyszereket.
quadrocopter
@CsipkeRózsa: és még így is pofátlanul megrövidíti a tetves rezsim a nyugdíjasokat, nem érdekük, hogy Mészáros Fél-Anyalfa Béla helyett ,a nyugdíjasok emberibb módon éljenek!
X-ray
Remélem, nem csak a minimál nyugdíjból élők,hanem a havi több százezer forintot kapó nyugdíjasok is részesülnek az ingyenes gyógyszerból.
Egyébként SOHA TÖBBÉ mszp-t!!!
aremy
a véreteket adjátok az ss szel és a jobbikkal együtt és az ország felvirágzik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.