Idén már a NAV írja az emberek helyett az adóbevallást, az 1 százalékokról viszont mindenkinek magának kell rendelkezni. Félő, hogy sokan az egésznek felé sem néznek, és nem ajánlják fel a pénzt. A civilek azért bíznak az elkötelezett bázisukban

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Már bocsánatot kérek, de ez az "emberi lustaság" engem felmérgesitett! Először is, ha annyira értenének az emberek az SZJA bevallásukhoz, akkor nem a Nav-val csináltatnák meg, hiszen mindenkinek magának kell leellenőriznie. Nyilván ezért sokan meg sem "nyitják" a tervezetet, tehát igy nem látják az 1 %-os felajánlási lehetőséget. Szerintem ez nem lustaság, hanem a hozzáértés hiánya. Én sem tudnék eladni még 10 deka szalámit sem, mert nem értek hozzá. Az sem ördögtől való gondolat, hogy pont ez volt a cél: minél kevesebb támogatás jusson a civileknek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.