Szívesen látná a kormány is a küzdősportok és a lövészet oktatását a testnevelésórákon, de ha valaki lelkiismereti okokból nem szeretne részt venni a sportlövészetben, annak nem kell megtennie - írta a Magyar Idők.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Aztán majd mindenkinek kell saját fegyver, mert az lesz a trende és majd lehet a discoban hétvégi lövöldöző versenyt rendezni.
Az egész kormánynak irány Graz zárt intézete. Mert ennyi hülyét még véletlenül sem lehet egy kormányba összehozni. Ez valami Isten-csapás lehet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Van meg egypar agymenese a csuti him ophelianak, de talan mar agyaznak neki valamelyik muintezmenyben, mint pl . OPNI
3dwhite
Ilyen alkalmat nem szabad elszalasztani.
aremy
@justhpeter: csak eccerűen orbán csapás!
eugen4402
Azért ez egy kicsit bonyolultabb ügy annál, hogy simán egy elcseszett oktatási reformkísérletnek bélyegezzük. Emlékszem, korai serdülőkoromban megőrültem a lövöldözésért, mindenből nyilat, vagy csúzlit fabrikáltam, fúvócsöveket, rejtett halál-csapdákat álcáztam, és a célzást tartottam a az emberi képességek csúcsának. A többi srác is ilyen volt, egymást fertőztük a hülyeséggel, aztán a többség "kinőtte"... Jó, ha a srácok megismerik a lövészet alapjait. Az nem, hogy a buggyant elméjű polgárok a környezetük kiirtására használják a tudásukat...
Ludmilla
jobbnál jobb ötletek...de a test nevelése talán nem erről szól...
namihami
Ez azért van, mert látjátok át bölcs kormányunk testnevelési és edzettségi politikáját.
A lényeg: Az osztály két részre oszlik. Az egyik fele lő, a másik elugrál a golyók elől. Aztán csere. És ehhez nem kell egy csomó fölös terem, csak a tervbe vett lőterek sokasága.
Óra végére maradnak az edzett, friss és egészséges fiatalok, akiké ténylegesen a jövő. A lusta, elhízott, csak computer előtt tunyuló fiatalságnak ezzel vége. Marad a friss magyar vér.
Ezt hívták régen Tajgetosznak, de fejlődik a világ.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.