Botka László színre lépésével kicsit erősödtek a szocialisták, ám a Fidesz a nyugdíjasokat kivéve minden korcsoportban nagy előnnyel vezet – derül ki a Republikon Intézet kutatásából, amelyet a 24.hu közöl elsőként.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Az a helyzet, hogy orr-bán támogatása csak a közvéleményt NEM IGAZÁN kutatóknál ér el magas helyezést. Baranya-Ormánság tizenhét falujában a 4800 nyugdíjas között csak 14%-os a támogatottsága az orr-bánnak.
Ennyi.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
Ez egy akkora baromság. Mi az, hogy jobb meg baloldal? Hol van olyan?
Árulja már el végre valaki, hogy például orbánék mi a bánatos f@sztól jobboldaliak? Attól, hogy néha hazaárulóznak egyet?
Nem tök mindegy, hogy milyen kormány van éppen, ha az nem vérgeci, képes egyáltalán kormányozni és nem kizárólag a lopás veszi el minden energiáját?
De az is vicces, és egyben mutatja ennek hitelességét, hogy két hete még azt mondták, a momentum bekerülne a parlamentbe. Most csak 2 %... az több mint 50 % tévedés!!!
De ha már itt tartunk, mi az, hogy fidesz-kdnp?
Rohadt kíváncsi lennék, hogy a kdnpöcsök mire mennének önerőből? Véleményem szerint mérhetetlenek lennének. Ehhez képest mekkora a pofájuk...
De ha úgy mérnénk, hogy dk-együtt-jobbik-lmp-mlp-momentum-mszp-pm-egyéb, akkor mindjárt más lenne a kép.
Ezzel csak azt akarom kérdezni, hogy a kdnp milyen alapon, milyen ,,felhatalmazás" alapján ugat itt bárkinek is? Hogy mernek ezek ,,törpe pártokról" beszélni?
eszegfu
Nem értek egyet @dodóka-val, mert nem a nyugdijasok korosztálya "faszkalap"! A számok szerint 2,7 mill. a nyugdijas, u.akkor 2014-ben 2,4 mill. körüli volt a Fideszre szavazók száma (és ha minden második 64 éven felüli MSZP kormányt akar), akkor bizony a fideszes többség a fiatalabbak közül kerül ki! Elhiszem, hogy dühös vagy a nyugdijasokra, akik "imádják" O.V-t -- de nem gondolom, hogy a "dögöljenek éhen" megoldás lenne -- viszont azt is látnod kell, hogy ezek az emberek szinte "kisérik" mindenhova, tehát nem a széles nyugdijas réteget képviselik.
bencemacska
@Perwool: március 29, 15:36
Ha valaki idehozza én vállalom a balzsamozást!-:))))
bencemacska
@Eladott Ország: március 29, 15:52
Nem teheti meg MA, csak 2018-ban, a szavazáskor még szüksége van rájuk!
bencemacska
@Aki Én: ma,11:55
Azért nincs jobb és baloldal, mert OV - mint szélkakas - olyan gyorsan forog, hogy nem tudod megállapítani az irányát4
Az elveit meg említeni sem érdemes, mert azok sohasem voltak!
Szókrakész
Nem a nyugdíjasok, hanem az agymosott idióták akarják újra a már levitézlett tolvaj baloldalt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.