Nem csak Orbán Viktor költözik ki a parlament épületéből, de fél lábbal a házelnök is. Kövér László fényes rezidenciát kap a Kossuth tér közelében.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Ugyanilyen fényes rezidancia várja Sopronkőhidán, ott is van könyvtár!
quadrocopter
Ugyanilyen fényes rezidancia várja Sopronkőhidán, ott is van könyvtár!
Klubtag
Ugyan hány méter könyvet rendelt bele milliárdokért???
lampa laz
Fényes karperecet, tyúklábmintás szmokingot, színes, népes csapattal rendelkező "lakosztályt", nem ám saját rezidenciát, még a végén elunná magát.
staro2
Kap 2 kifestőkönyvet.Ennyi neki untig elég lesz élete végéig.
papa.49
A könyvtár minek hiszen a nádfedeles elvtárs olvasni nem tud!!!
namihami
Biztos, hogy a jól végzett munkáját, a korrektül és részrehajlás nélkül vezetett parlamenti tevékenységét akarja a Gazda ezzel honorálni. Megszolgálta, nem?
És ha nem bánna mindig olyan gorombán a Fidesz-tagokkal és nem utasítaná, torkollná le őket, akkor övé lenne az egész épület, nem csak egy emelet. Biztos csak azért zsúfolta be a Főnök ilyen kis kuckóba, mert állandóan kedveskedik az ellenzéknek és nyírja-vágja a Fidesz ott, inaszakadtáig ""dolgozó"" képviselőit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.