Könnyen kicselezik a törvényt, ami tiltja a hozzátartozók foglalkoztatását. A HVG eheti lapszámában megjelent cikkben szedte össze azokat a politikusokkal rokoni kapcsolatban álló közalkalmazottakat, akiket az adófizetők foglalkoztatnak. Emlékeztetnek.: a képviselők a jelenlegi parlamenti ciklus kezdete óta nem alkalmazhatják hozzátartózóikat például titkárként vagy asszisztensként. Van azonban más módja a gyerekek, házastársak foglalkoztatásának, nem ritka például, hogy megkérnek erre valaki mást egy állami cégnél, hivatalnál. A lap szerint nagyon kérni sem kell: a fogadó oldalon jól tudják, mit kell tenni, ha egy politikus rokona jelenik meg a színen.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Perwool
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
E​z a rablóbanda még a saját törvényeit se tartja be!

Ekkora pusztítást még a Tatárjárás sem okozott az országnak, mint ez a tolvaj banda!!
Equus
a jó példával elől jár a parlament elnöke, akinek a felesége a Szigetszentmiklósi Járási Hivatal vezetője. De ott van a Nemzettemető tezsvér lánya is, aztán szájerné úrasszony. pótmétert ki ne hagyjam és matócsi rokonyságát

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.