Tavaly a Kossuth téri Orbán-beszédnél már bizonyítottak. Az uniós Közbeszerzési Értesítőben megjelent hirdetmény szerint 1 milliárd 65 millió 500 ezer forintért őrzi a 2017-es magyarországi vizes világbajnokság helyszíneit a Valton Sec Kft. Az eredetileg becsült összeg 1,1 milliárd forint volt, a biztonsági cég csak egy paraszthajszállal kevesebbért látja el a biztonsági tennivalókat.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Perwool
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Ezen besírtam! " A világverseny esetében – a kormány indoklása szerint a sürgősségre való tekintettel – mindig ilyen módon járnak el."
Sürgősségre??? Miért eddig nem tudták, hogy hazánk rendezi a vizes VB-t?? Hol élnek biciklibelsőbe??Netalán sürgősen pótolni kell, az olimpia elmaradása miatti lét?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
elnyomott
Nem kellene ennél sokkal több?
Nehogy már ne jusson minden csókosnak belőle!
lusta
@RonaGyuri: A mi lábunkon való sajátlábon álláshoz. Az ár és a verseny nem a ˝verseny˝ hiánya már bizonyítja a vastag korrupciót. Ezt annak tükrében is nyugodtan le lehet írni, hogy tudjuk, a biztonsági őrök, tehát akik a melót végzik, éhbérért dolgoznak.
aremy
@elnyomott: majd a végén kiderül hogy rotring ceruzával adtak ár ajánlatot ami lekopott és ács ceruzával fogják javítani egyszóval 3 milliárd lesz a vége.
RonaGyuri
@lusta: ahogy az is, hogy bár tőlük levonják, de nem fizetik be az utánuk járó adókat és járulékokat! =))
elnyomott
@aremy: Mindjárt nyugodtabb lennék! ;-)
qxy
De ugye ez törvényes és szabályos? Tisztelt Magyar törvényt hozó akárkik és balfaszok??? elsőnek nekik kellene kötél mert ezek a szemetek teszik lehetővé a csalásokat Ugye jól gondolom tisztelt,balfaszok. mert a .-Az ügyészség nem önálló hatalmi ág (hatalmi ágak a törvényhozás, azaz az Országgyűlés, a végrehajtás, azaz a kormány, és az igazságszolgáltatás, azaz a bíróság), de önálló alkotmányos szerv. Az ügyészség nincs alárendelve az Országgyűlésnek.

Az ügyészek és az ügyészségi alkalmazottak foglalkoztatási jogviszonya hivatalosan "ügyészségi szolgálati viszony".
vagyis, amit azORBÁNC és alattvalói mondanak, az az igaz és az a törvény .
Ültetem a kendert.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.