Garázdaság és rendzavarás szabálysértésének elkövetése miatt állítottak elő egy férfit a járőrök a szegedi polgármesteri hivatalból pénteken – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

Szabó Bálint, a Szeviép építőipari cégcsoport egykori alvállalkozói egy csoportjának képviselője a közgyűlésen petíciót akart átadni Botka László MSZP-s polgármesternek, miniszterelnök-jelöltnek,

a karzatról játékpénzt szórt az ülésterembe, és folyamatos közbekiáltásokkal zavarta a tanácskozást.

Az önkormányzati rendészek távozásra szólították föl, de miután nem jártak sikerrel, rendőröket hívtak, akik elvezették Szabó Bálintot.

A rendőrség azt írta, reggel kilenc óra után kaptak bejelentést, amely szerint egy férfi bekiabálással zavarja a nyilvános közgyűlést. A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy az intézkedés alá vont férfi kiabálással, valamint papírok karzatról díszterembe dobálásával folyamatosan akadályozta az ülést.

"Garázda cselekményét a rendőri felszólítás ellenére sem hagyta abba", ezért szabálysértés továbbfolytatása miatt előállították. Mivel ellenszegült az intézkedésnek, megbilincselték – olvasható a közleményben.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Nem áll szándékomban Botkát védeni, de azt meg kell állapítanom, hogy a cikk címe egy abszolút nem jószándékú hazugság. Botka nem vitette el bilincsben a bekiabálót, hanem kihívta a rendőrséget. A rendőrök pedig bilincsben vitték el. Ennyi történt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscsillag66
@quadrocopter: Rendben. Akkor sem kell azonnal rendőrt hívni. Persze, nem vagyok szemtanú.
Eriksson
@human: A képeket fotoshoppal csinálták?
Na de mit szólsz? Mekkora pompában üléseznek a városatyák?
kukac50
SZeviép Fideszes vállalkozó cég Botkát akarták lejáratni vele. Fideszes képviselő küldhette oda a vállalkozót.
quadrocopter
@kiscsillag66: Láttad a felvételt, mit művelt a veréb? A Parlamentben azért is bünti jár, ha némán plakátolnak az LMP-sek, jelen esetben ordibálással zavarta a közgyűlést!
Papot kellett volna hívni hozzá rendőrök helyett?
coni
Érdekes, hogy ez a szakálas hír jelent meg az MSZP-ről ahelyett, hogy arról írnának mit műveltek megint a mobilgát szavazáson...
kiscsillag66
@quadrocopter: Nem láttam, csak én minden ilyen erőszaktól rosszul vagyok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.