Schilling Áprád egy teraszon áll alsónadrágban és papucsban. “A CEU-val nem konzultálsz, velem meg igen? Hát, te akartad.” – írja a rendező. “Kaptam egy levelet Orbán Viktortól. Arra kér, hogy 6 kérdésre válaszoljak. Úgy válaszoljak, ahogy szeretné, de én nem úgy szeretnék válaszolni, válaszolok máshogy. Neked Viktor, kérlek, hogy figyelj” – kezdi beszédét Schilling Árpád rendező csíkos papucsában, majd pontokba szedve vázolja válaszait. Szerinte a a rezsicsökkentés leginkább az olyan gazdag embereknek kedvez, akiknek hatalmas házuk van, úszómedencéjük és hatalmas kertjük, a többi emberen – több millióan vannak – véleménye szerint célzott támogatással lehetne segíteni. Schilling arról is beszél, hogy nem arra kellene figyelni, hogy a haveroknak hol tudnak állami megbízásokat és adókedvezményeket adni. Schilling Árpád beszél még terrorról is, mint mondja, nem történt több terroHazudtok és félrevezetitek az embereket. Érted amit mondok? Hazudsz!

Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Erdemes vegignezni a videot,... Akivel eddig beszeltem errol, mindenkinek ugyanez volt a velemenye...

Erdekes, egy sem volt koztuk futyiszes,...Lehet, hogy ok nem is kapnak ilyen baromsagot?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Erdemes vegignezni a videot,... Akivel eddig beszeltem errol, mindenkinek ugyanez volt a velemenye...

Erdekes, egy sem volt koztuk futyiszes,...Lehet, hogy ok nem is kapnak ilyen baromsagot?
quadrocopter
Magggyon jó, értelmes tettenérése a Geci hazugságainak!
karma1
@quadrocopter: Valoban nagyon jo, hogy valaki adja az arcat es a velemenyet nyilvanosan, es hat O ugye azert nem Kiss Pista vagy Nagy Kati valahonnan... Csak jutna el egyre tobb emberhez, hogy latnak vegre a futyisz-hivok is, hogy mennyire at vannak b@szva...(Mert sztem a futyiszre szavazok nagyobb reszenek semmifele anyagi haszna nincs abbol, hogy a futyiszre szavaznak, altalaban a hulye nyuggerek - NEM az ertelmesekrol beszelek, mert azok is boven vannak, most eppen partta alakultak) , rettenetesen alulkepzett kozepkoruak ill. iskolazatlan fiatalok...
Aki Én
Majd megkapod te is a magadét a nemzeti Bayertól.
quadrocopter
@karma1: A vegetáló parlamenti ellenzéknek lenne a dolga összeszedni az ilyen és hasonló megnyilatkozásokat és ellenkampányt indítani a mocskos Gecihazugságok ellen!
archive
Fideszes fel sem tudná fogni, hogy miről is van szó.. (próbáltam fideszessel beszélgetni, mintha csak a ruhafogashoz beszéltem volna..)
Pálinkafőző Rézüst
@karma1: nagyon jó a vidi! Sajnos a röfögő birkákról ez lepereg...
karma1
@archive: Szerinted mit fognak kezdeni, ha orban leomlik, mint a Sztalin szobor? Kit fognak kovetni? (Mindig kell egy segg, amiben alulrol lehet gyonyorkodni...:o))))
Pálinkafőző Rézüst
@karma1: Paks II-vel orosz gyarmat leszünk. Tehát adva lesz a nyalandó segg...
nyanya001
@Pálinkafőző Rézüst: Nem leszünk !
Már az vagyunk !
eugen4402
Csak a tisztánlátás érdekében fűzném hozzá, hogy az igazán magasan képzett, megbízhatóan arrogáns Fideszesek örülnek az ellenzéki kritikának. A jólneveltebbek (?) végig is hallgatják, ám nem megköszönik a segítő szándékú véleményt, hanem lekicsinylő mosollyal legyintenek egyet, és kijelentik:
" - Valamit nagyon jól csinál a kormány, ha nektek megint b.ssza a csőrötöket!"
Pálinkafőző Rézüst
A videó egy remekmű! Asszem egyetlen fütyeszvergődő sem tudja megcáfolni egyetlen szavát sem a palinak. Már ha érti, és felfogja, amit hall...
Desischado
Nézzétek meg és osszátok meg a videót minél többen! Zseniális!
szaboria1
@quadrocopter: A vegetáló ellenzékiek hiába adnak be bármi módosító javaslatot azokat rendre lesöpri a többségi fidesz képviselő. Jobban az utcára kell az embereket szólítani, hogy érezze már a csúti nem csak ővé az ország.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.