„Ilyenformán rosszat mondani Brüsszelről többet árul el a kérdőív szerzőjéről, mint az EU állapotáról" - jelentette ki Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke a magyar nemzeti konzultációs kérdőívre vonatkozó újságírói kérdésre válaszolva csütörtökön. Juncker azt mondta: Orbán Viktor miniszterelnök minden magyar háztartásba eljuttatott, „irányított" kérdőívében nem az Európai Unióból való kilépésről tesz fel kérdést, hanem arról, hogy Brüsszelt meg kell állítani. Hozzátette, hogy mielőtt véleményt nyilvánít a témában, szeretné jobban megismerni a magyar kormányfő szándékait.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Most már odafigyelnek Orbánék belföldi baromkodásaira?
Tudom a mi dolgunk lerendezni ezt a kleptokrata bandát, de azért jól jött volna az elmúlt 7 évben egy kis segítség!
Ránk ugyanis nem hallgat ez a roggyant!
coni
Ezek a kérdőívek a magyar népről árulnak el sokat. Hiszen ha ezen a szellemi színvonalon nem működne a dolog akkor kénytelenek lennének szintet emelni. De eddig csak lefele korrigáltak, hogy meglegyen a 2/3.
SystemError
Juncker, Juncker...:) Ennek nincsenek szándékai. Putyinnak vannak ő csak véghezviszi...
Eladott Ország
"De Európa akkor ne vegye a szájára a közös európai értékeket, amelyek mindenkinek oly nagyon fontosak, amikor tátott szájjal, szemlesütve, vagy éppen egymást csitítgatva nézik hét éve, hogy a traumás Viktorka hogyan fosik a közös asztalra, hogyan szarik a szolidaritásra, hogyan adja a nevét és aláírását ahhoz, amit 5 perc múlva letagad, és ami ellen két aláírás, smúzolás, szépelgő diplomáciai seggnyalás között uszít megállás nélkül. Miközben plakátokról üvölt a kormányzati Európa elleni hergelés lassan két éve, napunk nem telik el úgy, hogy ne hallanánk, hogy micsoda szar hely az Európai Unió és rohadjanak is meg ott, ahol vannak, néhány napja Angela Merkel kancellárasszony (ha már a német köztársasági elnök aggódik, gondoltam, idevág) elutasította, hogy az uniós támogatások csökkentésével büntessék a közös döntések végrehajtásától elzárkózó vagy a jogállamiság ellen vétő tagállamokat. Mert Németország nem tartja jó ötletnek, hogy egyszerűen pénzre váltsák az aggodalmat okozó fejleményeket, és fenyegetni sem szeretne. Márpedig az a helyzet, hogy ez az ember és népes zenekara nem ért a szép szóból, a finomkodó udvariaskodásokból, és a félszájjal, félve elszavalt bírálatoktól."
mekkelek
@Béla333: Helyettünk senki nem fogja megoldani, max kirúgnak az EU-ból ha semmit sem teszünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.