Állítsuk meg Brüsszelt! Egyre jobban távolodik. Ha Magyarország demokratikus intézményrendszer felszámolása, az Európai Uniónak el kell gondolkodnia az eljárás elindításán a 7-es cikkely alapján – pendítette meg az Európai Néppárt a szóvivője pénteken. Siegfied Muresan megjegyzése ékesszólóan jelzi, mennyire halálosan unja már Orbán Viktort a saját európai pártcsaládja, amely politikai hovatartozás ide vagy oda, hallhatóan elege lett a miniszterelnökből a CEU budapesti működését ellehetetlenítő törvény miatt.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Nem kell Geciékkel szőrözni, kirúgni a sunyi p***ába a büdös bagázst! A Néppártból!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Nem kell Geciékkel szőrözni, kirúgni a sunyi p***ába a büdös bagázst! A Néppártból!
Cefi
@quadrocopter: Vigyázz mit beszélsz! Tudod, jön a kemény csávó: Itt van ez a @Szókrakész Magárol írja (idézet):
"De ha nagyon sérvközelibe kerülsz, akkor adok konkrét címet, nehogy összeszard magad és akkor hamarabb lezongorázhatjuk a bulit.
Nem hat meg hány méter vagy.
Én a magam 1,9 méterével, 100 kilójával, 0 zsír, kara én, kara, te, kara ő, volt deszantos alapképzéssel, mellé x év kickbox-szal gondolom ellenfél leszek.
Csak azért írom, mert jött itt nekem már európai bajnok ...
Igaz nem tudni, hogy sakkban, vagy ketrecharcban, de ő EB akárki."
quadrocopter
@Cefi: Ki a f@szom ez a bugris primkó? Melléütök, a huzat is feldönti!
dr. prédikátor
@Cefi: Ezek olyanok mint a cigók!!! Csak csordában erősek!!!
bakegya
@nyanya001:ebben a terrorveszedelmes jogálomban,semmit nem lehet tudni-a baltát bármikor elő fogják kapni-mert hogy náluk van az biztos.
Cefi
@quadrocopter: @dr. prédikátor: Igen ez a szókrakész gyerek kúldte nekem. Mivel beleugatott a magánszféràmba, (tavaly ugyanezért b@sztam pofán egy akkori "fórumtársat" - azóta már nem fórumozik itt) ezért neki is beígértem. És én MINDÍG betartom az ígéreteimet. Szoval ilyeneket írogat:

propeller.hu/itthon/3276504-le-kellene-mondania-orban-viktornak?all#c1845586
Cefi
@nyanya001: Bocsi, neked is a 19.04 :-))))
advocat
Csak azt nem értem, hogy Merkel mire föl támogatja ezeket. Kell nekik a 11 szavazat? Eddig tiszteltem a kancellár asszonyt, de ennek vége! Tudom szavam semmit nem ér, de "jobb, ha tudja!"
quadrocopter
@Cefi: Ó, emberkedik a primkó, ezek szoktak a bokrok között sírni egy méretes, takonykiverős maflástól! Gagyi nullajózsi, szajkónak megfelel, a többi sok neki!
Csizmás Kond
...pontosan az ilyen fészbukos nekiabálók fogják megmondani mi a tennivaló.
...Sajnos a zunió inkább hajlik a sörösfélékhez mint a saját erejének a bizonyítására...így soha nem lesz egység ha mindig valamelyik pénzeszsák fog útirányt mutatni.
Cefi
@quadrocopter: Nekem is ugyanez a véleményem. Csak az életem alakulásából adódóan van egy olyan pont, amit nem engedek átlépni senkinek. Ezt a pontot eddig csak és kizárólag nagyon buta, primitív, tudatlan ostoba emberek lépték át. Akik a szavakból nem értenek. És mindegyiket megtaláltam eddig. Én a diplomámat nem ott szereztem ahol a matolcsy és a semjén. És igen sok barátom van a szakmán belül (is). :-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.