Azt eddig is tudtuk, hogy mind Orbán Viktor miniszterelnök, mind Áder János köztársasági elnök legidősebb lánya olyan felsőoktatási intézménybe jár külföldön, ami a CEU-hoz hasonló konstrukció szerint működik.

Most a 444 olvasói küldték el a Bibó Szakkolégium weboldalának egyik linkjét, ami a szakkollégisták szakmai tevékenységét mutatja be. A joghallgató Orbán Gáspárnál többek között ez szerepel:

Főbb kurzusok: Alkotmányjogi érveléstechnika, Korrupcióellenes kurzus – Transparency International

Kiderült, Orbán Gáspár is egy Soros-intézmény kurzusán tanult

A Transparency International nevű korrupcióellenes szervezet a kormány által ellehetetleníteni kívánt civil szervezetek egyike, amit azért akarnak kicsinálni, mert Soros György is támogatja. Az ügyben szerdán délután lesz népesnek ígérkező tüntetés a Hősök terén.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dodóka
@Equus: Nem bazmeg, Norvégok ! Nem látod rajtuk! A nagyanyjuk még nem bírta megenni vasárnap délre a tyúklevest, csak a varjút. És ez a fajta diktál most még az atya istenek is Magyarországon ! Hála a sok félreszavazó faszjankónak, akik miatt kétszer is kétharmada lett ezeknek a rablógyilkosoknak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@bencemacska: Nincs ingyen. Ahogy egy tüntetés kihangosítása, színpad, ledfal sincs ingyen. Ezekre támogatásból szedik össze a pénzt. Elolvastam a cikket. És tényleg volt ami nem tetszett benne, de az más gyülekezetben is szinte gyakorlat. Ez pedig a hihetetlen mesék, amik valamiért mindig egyház tizedhez vagy adományozáshoz köthetők.
Az ATV 700-as klubjában szokott hasonló hihetetlen sztorikat mesélgetni. Valahogy a csodák mindig ott kezdődnek, hogy elkezdik fizetni az egyházi tizedet az emberek. És senkinek nem tűnik fel, hogy ezek szerint Isten vagy egy pénzéhes alak vagy átverés az egész.
Ha ezt fogják Gáspárék is erőltetni, akkor én sem fogom itt védeni.
Yoda69
Az apja is Soros Gyorgy farvizen nott fel.
bencemacska
És ezért a propeller szégyenli Orbán Gáspárt?
Hiába akarom hittérítési erőfeszítéseit itt népszerűsíteni, nem engedik be a legújabb eszmefuttatását!
168ora.hu/itthon/orban-gaspar-magyarorszagon-nagyobb-dolgok-jonnek-mint-az-hogy-ezer-eve-felvette-a-keresztenyseget-157434
human
@bencemacska: Hát úgy néz ki el fogja rúgni a pöttyöst nálam. Csak ő nem a korrupcióval, mint a testvére, Ráhel hanem vallási fanatizmusával. Kíváncsi vagyok mi lesz ebből a felház utáni átalakulásból.
olivér
@human: református teológia,azután új református mozgalom(Vineyard),mint amerikában.Az ott ma már dominálja az ugynevezett pünkösdi-karizmatikus mozgalmat,a legnagyobb a létszáma ebben.az irányzatban.Ezzel a hátszéllel és ésszel itt is ez lesz,szerintem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.