Az államtitkár az Európai Bizottság tagjait győzködte kedden arról, hogy a lex CEU nem lehetetleníti el az egyetem működését. A felvetett megoldás a CEU vezetése szerint a jelenlegi jogi keretek között nem lehetséges. Palkovics László azonban "nagyon nagy esélyt" lát arra, hogy a Central European University a jelenlegihez hasonló formában működjön a jövőben is Budapesten.

Forrás: m.hvg.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Azt mondanám erre a sublódfejűre, hogy maciarc. De akkor hazudnék. Az igazság, hogy a medvesegg-fej közelebb áll a valósághoz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cefi
@karma1: Micsoda véletlen! Farm! Bejelentkeztek barátaim a holnapi "zsúrhoz" miskolcról. Ebédre jönnek, roston bikaherét kértek. Ma reggel beszerezni, előkészíteni, pácolni... És persze szomjasak is szoktak lenni...
De hát akkor tudod hogy van ez...
Ps. Nem nagyon van olyan mosógép ma újban, amire gondoltok. Vagy a régit megjavítani, vagy priv.
karma1
@Cefi: De van!! Nagyon nagy a valasztek, es ha hiszed, ha nem, peldaul az Electrolux nagyon jol cseng errefele! A nagyuzemben mukodo konyhakon mindenutt Electrolux van! (Van 3 fele AEG, az ara horribilis, bar nem tom, hogy otthon mi a felso hatara egy nmosogatogepnek.)
Honnan szerzed be a bikaheret? Csak nem mesz ki erte Spanyolba? Es ha aznap a torreador volt a vesztes? Erezzetek Magatokat nagyon jol, jo evest-ivast-fozocsket kivanok mindannyiotoknak!...:o)))
Ps.: Errefele a legdivatosabb a Fisher & Paykel, ami nyuzelandi illetosegu, ezek jominoseguek es jo a szervizuk, alkatresz-ellatottsaguk. De minden mas is van. Raadasul pont matol kezdodik es pont a mosogatogepek vasara, egy hetig tart. 500 NZD-tol 2000-ig van az arfekves. szoval 100 ezertol 400 ezerig. )
Cefi
@karma1: Bocsi, félreolvastam, mosogató gép helyett mosógépre asszociáltam.
karma1
@Cefi: Detto...:o))) Mindenbol oriasi a valasztek, es a legdivatosabb szinte mindenben a Samsung ! TV-tol kezdve a futotestig (heat pump), es persze a telefonok is. De mindent visznek a regi sparhert kinezetu tuzhelyek, azokat 1-2 millioert vesztegetik. (Monnyuk kene a rossebnek, de lehet kapni...:o))) Igaz, ezek mar mind induction-ok, meg elektromosak (kevesebb a gaz, mert itt csak palackgaz van, es azzal eleg draga sutni-fozni).
papa.49
Volt már ilyen nagy hangon valamit kiabáltak, azt felvilágosították a tökfejeket, hogy miért nem lehet megcsinálni, és szépen apródonként visszaszívták az egészet!!!
Azt nem értem miért nem inkább GÁZT SZÍVNAK, nekünk jóval kevesebb bajunk lenne itthon!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.