Orbán Viktor most is szavakban harcol a Nyugattal. Meg Soros Györggyel, meg a nagytőkével, meg mindenkivel. Mindeközben suttyomban benyújtanak egy olyan törvénytervezetet, amellyel három évre nő a munkaidőkeret számítás, így a cégek ennyi időközben sakkozhatnak a felhasznált és fel nem használt munkaórákkal, amely lényegében eltörölné a túlórapénzt a hajtósabb időszakokra (ha a kollektív szerződésben ez benne van, de tudjuk, mennyit ér ma Magyarországon a kollektív szerződés és a munkavállalók érdekképviselete.)

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"De a megszakítás nélküli, a többműszakos vagy az idényjellegű tevékenység keretében foglalkoztatott munkavállalók számára is elegendő lenne havonta heti egy pihenőnapot beosztani. A kormány ezzel a tervezettel lényegében odadobja a munkavállalók pihenőidejét, normális beosztását a munkaadóknak, kezdjenek vele, amit akarnak."
"Amikor Soros György ellen intéz támadást a kormány, azt azért is teszi, hogy leplezze, mennyire durván a nyugati multinacionális cégek érdekében politizál. És addig se beszéljen senki az egészségügyről vagy az oktatásról, ami alapja lehetne a magyar termelékenységnek, a jólétünknek. "

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.