„No, akkor most legyünk nagyon nemzetiek mind. Főleg a magyar hatóságok legyenek.”

- írja Stumpf András, a Heti Válasz publicistája az kapcsán, hogy egy magyar állampolgárt (Komáromy Gergely aktivistát) Budapesten egy orosz állampolgárságú csecsen, bizonyos Magomed késztetett „őszinte bocsánatkérésre” ország-világ előtt, ahogy az alábbi videón látható.

A csecsen Magomed a videón arról beszél, hogy megbecstelenítette valaki a „Nagy Honvédő Háború hőseinek emlékművét”.

„Ha azt hinnénk, Magomed nem tudja feloldani azt a földrajzi feszültséget, hogy az oroszok határaiktól jó messze, Budapesten mégis hogyan védhettek hont, hát tévedünk.

Fel tudja.

Magomed ugyanis nagyon otthon érzi magát Budapesten.

Ennyire:

"Mi akcióba léptünk tegnap azért, hogy megtaláljuk ezt az állampolgárt."

És megtalálták.

Komáromy meg ott magyarázkodik és kér őszintén elnézést a tagbaszakadt csecsen mellett.

Legyintsünk, hogy és akkor mi van? Hogy ez nem is durva. Mert hát végül is narancssárga ruciba sem bújtatták, kést sem rántottak a videó végén...

Nem. Ne legyintsünk. Ez bizony durva. Egy magyar állampolgárt „vesznek rá” idetévedt idegenek, orosz-csecsenek, hogy alázkodjon meg előttük és mindenki előtt.

Pont úgy tekintenek erre a városra, ahogyan elődeik. Gyarmatként, a saját kis játszóterükként, ahol ők a janik, az a néhány őslakos meg – divatos szóval élve – csicska.

Szóval tényleg ideje, hogy mind nagyon nemzetiek legyünk végre.”

- vonja le a következtetést a publicista.

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Köszönjük te csuti patkányürülék, hogy ilyeneket szabadítasz az országra, ilyenek valagát nyalod. Aljas hazaáruló féreg vagy, és aki rátok szavazott az is.Undorító fideszállatok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
Egy maffia film utószava;"Maffia egyébként meg nem létezik,aki mást mondd,megöljük!" ???
human
@bencemacska: Na meghallgattam a csecsen sztorit. A végén volt a legnagyobb csattanó, mikor a srác elmondta, hogy nem is az oroszok nevezték liberális vandálnak, hanem a magyar külügy kérte, hogy így szerepeltessék az híradásban. Tehát a saját állampolgárai ellen is uszít külföldön a magyar kormány. Brávó!
human
@Peller Anikó: Persze, mi lett volna ha Sztálingrád elesik. Akkor sem egyértelmű a nácik győzelme, hisz hatalmas területet kellett volna felügyelniük a nyugati front mellett. Lehet ezen filozofálni.
Írtad még "Az egy másik történet, hogy hogyan uralkodtak a megszerzett területeken, elvesztettünk egy háborút, ezt ne felejtsd el."
Ezen most azt érted, hogy mivel gyakorlatilag az oroszok legyőzött ellenségei voltunk ezért érthető, hogy miért tették amit tettek? A nyugat meg újjá építette Németországot, aki szintén az ellenségük volt. Miért kellene még ezek után is felszabadítóként tekinteni rájuk?
human
Komáromy itt elmondja hogy is lépett vele kapcsolatba a csecsen férfi, miről beszéltek, mi volt a benyomása és a végén van egy nagyon szép csattanó ami bizonyítványt állít ki a magyar külügyről.
1. rész 21:40-től: www.klubradio.hu/klubmp3/archiv/20170421/klub20170421-155854.mp3
2. rész www.klubradio.hu/klubmp3/archiv/20170421/klub20170421-162854.mp3
kukac50
A csecsenek oroszok itt lehetnek mint bevándorló,de más Népek akik a háború elől menekültek azok nem.Hol van itt a kereszténység amiről beszélnek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.