A volt miniszterelnök kőkemény állításokat fogalmazott meg az ATV Egyenes Beszédben, ám konkrétumokat nem kívánt elárulni. Azt mondja, látott dokumentumokat. Gyurcsány Ferenc is vendége volt az ATV Egyenes Beszéd című műsorának péntek este. A DK elnöke még tőle is szokatlanul kemény dolgokat mondott Orbán Viktor miniszterelnökről. (A videóban 10. 30-tól.) Rónai Egon felidézte, hogy Gyurcsány arról beszélt a békéscsabai fórumán a napokban, hogy „azért lett a mostani miniszterelnök egykori oroszellenesből Putyin elnök legfőbb pártfogója, mert az orosz elnöknek olyan bizonyítékai vannak Orbán Viktor ellen, amivel a kormányfő zsarolhatóvá vált”. „Ön mit tud?” – tette fel a kérdést a műsorvezető. A DK elnöke leszögezte: nem fog mindent elmondani, amit tud, majd mosolyogva hozzátette: „Tudok olyan adatot, amit most nem kívánok Önnel és a nézőkkel megosztani.” Gyurcsány Ferenc azzal folytatta, nem gondolja, hogy Orbán Viktor azért lett oroszellenesből

Forrás: atv.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Béla333: Aha...Talan nem eppen azert, mert ejtette a temat? Es mi lett a vegszavazas eredmenye?
Béla333
@karma1: 10.56
"Megszavazták a paksi bővítést
Név szerinti szavazáson jóváhagyta a parlament az Oroszországgal kötött megállapodást. A kormánypártokon kívül a Jobbik is támogatta a javaslatot. Orbán, Navracsics, Lázár és Varga sem volt jelen, de távol maradt a szavazástól Mesterházy és Gyurcsány is.
Az egyezmény kihirdetését a kormánypártok és a Jobbik-frakció támogatta, a jelenlévő MSZP-s, LMP-s képviselők nemmel szavaztak. Szintén nemmel voksoltak a Párbeszéd Magyarországért független képviselői, a független Ángyán József, Endrésik Zsolt és Szili Katalin, valamint a jobbikosok közül egyedüliként Gaudi-Nagy Tamás. A Demokratikus Koalícióhoz tartozó képviselők nem vettek részt a szavazásban."
mandiner.hu/cikk/20140206_megszavaztak_a_paksi_bovitest

Ha ellenezték, miért nem szavaztak semmit? Sem igent, de nemet sem?
karma1
@Béla333: Piszok jo kerdes... Bar ez a cikk a mandinerbol jon es 2014-es, en viszont 2009-rol beszeltem.
(Egyebkent ha egyetlen "nagyagyu" sem volt ott a szavazason, akkor ki a rosseb szavazta ezt meg?)
Béla333
@karma1: 11.43
"...ki a rosseb szavazta ezt meg?"
"A kormánypártokon kívül a Jobbik is támogatta a javaslatot."
karma1
@Béla333: Belam, nem erdekel a 2014-ben eroszakkal megszavaztatott Paks2!!! En vegig 2009-rol beszeltem! Jo szepen eltarsalgunk egymas mellett... Ez a szavazas masfel honappal kesobb volt, mint ahogy 2013- decembereben 2 napra kisuttyant a pocakos alairni putyinnal Paks2-t.
Nem egy dologrol beszelek.
Maradjunk annyiban, hogy en azt allitom, hogy Gyurcsanyban - ill. a partjaban - felmerult az atomeromu bovites, de a hatastanulmanyok eredmenye miatt Gyurcsany szemely szerint visszalepett. Ez a kormanyzasa legutolso idejeben tortent, utana meg mar nem volt hatalma a dontesben.
2014-ben pedig nana, hogy nem szavazott arra, amit mar 2009-ben sem akart, viszont azota latta, hogy orban basi hova sullyesztette le az orszagot,.
karma1
@Béla333: Haha, de epp a kormanypart sem volt ott teljes letszamban??? orban, navracsics, stb... (Egyebkent ez a genyo soha semmiert nem vallalja a felelosseget, a 2011-es demokracia-megszunteto torveny szavazasakor se volt ott... Azt hiszi a hulye, mint a strucc, amikor a homokba dugja a fejet, hogy nem latszik ki a segge... Pedig de...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.