Schmidt Mária és a kormány lassan egy éve nem akarja kiadni az 1956-os Emlékév szerződéseit, és a “Halk szavú Magyarország” című dal és videoklip körül is ködösítés folyik, ezért bepereltük a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítványt. … Folytatás

Forrás: blog.atlatszo.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
@kisrigó: Lassan ott tart az ország, hogy külön bíróságnak kell foglalkoznia a közügyeket érintő perek elbírálása miatt. A röhej persze az, hogy a közügy, meg a közpénz, az egybites 300 forintos budiforradalmárokat nem izgatja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lusta
@kisrigó: Lassan ott tart az ország, hogy külön bíróságnak kell foglalkoznia a közügyeket érintő perek elbírálása miatt. A röhej persze az, hogy a közügy, meg a közpénz, az egybites 300 forintos budiforradalmárokat nem izgatja.
papa.49
A bandzsamarcsa szerint már ,,átalakult,, magánvagyonná, így nem adható ki!!!
Ha felállítják a zsámolyra vajon akkor is azt mondaná nyakán a kötéllel???
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/03/07/terror-maria-ideologiai-moslek-kavargato-pedig-boldogan-unnepel-a-romokon/
A hír röviden: Varga Mihály közepes képességű könyvelő Nemzetgazdasági Minisztériumát
csaknem 4,5 milliárd (=4500 millió) forint átcsoportosítására utasítja egy tegnap megjelent
kormányhatározat. Idióták kedvéért, egyszeri átcsoportosításnak hívják, nem tudom, miért.
Vajon az egyszer már valamilyen címszó alatt lenyúlt kiutalt pénzt még egyszer le lehet nyúlni ki lehet utalni, ha máshova csoportosítják? De nyilván nem ez a lényeg, hanem hogy ebből az összegből kap Mariska néni 830 millió forintot az emlékévére (egyéb működési célú kiadások). A többi mellett ebből a pár milliárdból égetnek el összesen 690 milliót az üldözött keresztények megtámogatására is, és ezekhez a tételekhez képest jut mindössze 430,5 millió forint egészségügyi ellátási és fejlesztési feladatokra.
Eladott Ország
@karma1: "Azt tudja valaki, hogy az 1956-­os emlékév hány évig tart? Csak azért kérdezem, mert tudtommal beléptünk a lázadás évébe, ezért jó lenne tudni, hogy 1956-­ot mi a büdös fenéért ünnepeljük 2017-­ben is? Vagy ha az ünneplésnek nem is látjuk a nyomait, miért költ a nagy semmire újabb és újabb százmilliókat a harácsolásügyi országvezetés? Mert hogy az 1956-­os forradalom és szabadságharc évfordulója nem idén van, az egészen biztos. Hacsak nem annak örülnek a történelmi­ideológiai köpönyegforgatásról elhíresült hölgyek és urak, hogy 1957 a brutális megtorlás éve volt, amikor az ’56­-os forradalom résztvevőit tömegesen bebörtönözték és sokukat kivégezték."
karma1
@Eladott Ország: Hat ugyanez most sincs kizarva ..:o)) (A 2017 Lazadas Eve nagyon hajaz az 1957 A Megtorlas Eve c. programpontra...:o((
Eladott Ország
@karma1: Mindegy ezeknek hogy mit ünnepelnek, csak minnél többet tudjanak lopni. Eljön a látadás éve egyébként is. Az országázát is gránátvetőkkel látják el, már félnek a polgárháborútól a szarháziak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.