Nigel Farage, az EU-ellenes Egyesült Királyság Függetlenség Pártja (UKIP) volt vezetője az Európai Parlament szerdai plenáris ülésén azt kérte Orbán Viktortól, hogy Magyarországon is írjanak ki népszavazást az EU-kilépésről. Orbán az ülés utáni sajtótájékoztatóján válaszolt neki.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
A másik idióta! Nem kéne egy lapon emlegetni a két ország lehetőségeit!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ördögvadász
@karma1: te és az Únio, gyüttment a gyarmaton. A törzsõnök jól van, egyébként?
karma1
@Szókrakész: Kis naiv, hogyne latnam? Azt hiszed, hogy amikor otthon vagyok, akkor nem mozgok mas orszagokba? Nem megyek piacra? De azert az sem biztos, hogy az "magyar" paprika lenne,...:o)) De tudod, az IGAZI magyar paprika mindig vonzero...
Szókrakész
@karma1: Hidd el az.
Mert rengeteg infót kapok boltosoktól, fuvarozóktól.
Mivel rengeteg magyar dolgozik kint.
Szókrakész
@karma1: Amúgy egy keresztkérdés.

Ha már mi is eu-s tagok vagyunk, mint közvetve ti is, akkor nálunk miért 150 ezer+ egy jogsi, vagy átmenve Ausztriába miért nem tudom egy benzinkúton elintézni az átíratáshoz szükséges "látleletet"?
Miért kell B kategóriás új jogsira 800-1000+ Eurót fizetni(iskola válogatja), vagy átíratásra több mint 100 Eurót?!?!?!
Mit szólnátok, ha nálatok 1500-2000 dollár lenne egy jogsi?
Akkor most ki van szívatva, mint uniós, vagy nem uniós?!?!?!
És ez csak egy a sok közül!!!
karma1
@Szókrakész: Na varjunk csak. En a jogsimat meg az ATI munkakozossegeben szereztem, vagy 40 eve. Kijartam az akkori teszteket, gyakorlatot, vizsgat letettem. Mar a franc sem emlekszik, mennyit fizettem ezert, csak a vegso vizsgadijra emlekszem, hogy 1500 forint volt. Nem tudom, hogy ma mennyibe kerul egy vizsga otthon. Ha idejossz, akkor a helyi KRESZ ket kulonbozo, eleg vekonyka fuzetbol all, az egyik az urvezetoknek, a masik a komoly szakmasoknak szol teherautora meg az osszes tobbire. Ha itt kezdek tanulni, akkor lehet mar 15 eves koromtol tanulo jogsim, de ha nem akarok, nem kell tanfolyamra jarnom, "csak" a tesztkerdeseket kell kitoltenem, es ha az sikeres, akkor mehetek gyakorlati vizsgara. A tesztkerdeseket a kijelolt benzinkutaknal tehetem meg, kameraval felugyelten, elkulonitve, es azonnal megtudom az eredmenyet, erre persze valamennyi penzt kell fizetni, mar nem emlekszem, mennyi volt, es kulonben is valtozott azota. A gyakorlati oktatast elvegezheti BARKI, akinek teljes erteku urvezetoi jogsija van, ez lehet a mama, papam, betyam, szomszed neni, szoval BARKI. Potfeket az oktatashoz lehet igenyelni a benzinkuton, ahol a tesztet sikeresen megirtam. A gyak. vizsgara mehetek a sajat kocsimmal, vagy akievel akarok, a vizsgabiztos beul mellem, es az altalam ismert varosban korulvisz(em). Ha valamit eltolok, o azonnal cserel velem, es minden a magyar szokasok szerint megy, ujra kell vizsgazni es persze uj vizsgadijert. Mikor ez is sikeres, azonnal kiallitanak egy ideiglenes jogsit, (fenykep, minden nelkul, ez csak egy csekk nagysagu papir:), de azonnal megcsinaljak a fotomat es alairom a bianco jogsimat, amit 7-10 nap alatt kezhezkapok. A szemvizsgalat ugyanitt a benzinkuton, egy mikroszkopszeru valamibe kell belenezni, es csak ennyi.
Nekem kizarolag azert kellett 2002-ben, (amikor az egyeves nemzetkozi jogsim lejart) mindenbol levizsgaznom, mert akkor Magyarorszag meg csak kulsos volt.
karma1
@Szókrakész: Folyt. Ha mar akkor teljes jogu tagjai vagyunk az Unionak, csak gyakorlati kellett volna, mert itt a masik oldalon vezetunk.
Ha mindent beleszamolok, akkor egy jogsi megszerzese osszesen egy ujzelandi allampolgarnak kresz konyvvel, vizsgadijakkal, jogsi kivaltasaval 200 dollar korul van, ami durvan 40 ezer forint.
A kozlekedesre, jogositvanyszerzesre vonatkozo minden otthoni torvennyel a kormany kizarolag az autosokat es a magyarokat szivatja, de ez nekem nem uj...
Nehogy azt hidd, hogy ezt az Unio talalja ki, amikor a kormanynak valami lovera van szuksege, azonnal beall szivatni az autosokat, vagy eppen kiallitja a leglehetetlenebb helyekre az ertelmetlen tilto tablakat, traffipaxokat, mert kell a bevetel a rendorsegnek. Ez olyan, mint ahogy a mafia is hagyja az embereet egy bizonyos szinten rabolni, mert azzal sem az o zsebebol veszik ki a penzt.
A rendorseg is igy tartja meg a penzugyi egyensulyat.
Es az egeszben az a legagyafurtabb, hogy ezt soha a budos eletben nem tudod bebizonyitani, mert titkos belso utasitasok szerint mukodnek, ami nem publikus, nemztbiztonsagra hivatkozva, pedig csak egyszeru rablas a vedtelen autosoktol. (Mert azert az autosok 80 %-a nem Mercedeseken meg Audikon szaguldozik, hanem a munkajahoz MUSZAJ hasznalnia az autot).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.