"Tisztelünk, imádunk, szeretünk! Sok erőt, egészséget! " – kiabálta egy idős nő a miniszterelnöknek, amikor Borkai Zsolt polgármesterrel megérkezett a győri városházához, hogy a Modern Városok Program keretében együttműködési megállapodást írjon alá.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Az elaggott szenilis szeretők. Nyomorúságos betegség.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
Az elaggott szenilis szeretők. Nyomorúságos betegség.
papa.49
Fizetett tapsolók, hiába a hazugovicsnak kell, hogy érezze a ,,nép szeretetét,, mink is szeretnénk mihamarabb a kötelet a nyakába tenni, és fellógatni valami magas helyre, hogy a szartaposói ne érjék a talajt!!!
dodóka
Érdekes. Brüsszelben nem tapsolták meg a parlamenterek. Adtak is neki rendesen. Nem mosolygott a szokásos cinikus módján ez az apró pöcs cigánygyerek. Győrben meg tőlem meg is csókolhatják a kivénhedt nyanyák. Azt élvezheti is a maga görény módján.
solidedge
2010-ben a Fidesz győzelmét ünneplő tömegben döntően fiatalok voltak. Egyre több idősebb és egyre kevesebb fiatal áll be Orbán mögé. A fiatalok többsége kiábrándult az illib katyvaszt hírdető, korrupt, hazug, demokrácia ellenes, csasztuskára táncoló Fideszből. Remélem belőlük fog kinőni az Orbánt elzavaró összefogás.
Béla333
3 perc 55 sec:
"...ha arra gondolunk, hogy hol voltunk 2010-ben,...ahhoz képest azért, szépen összeszedtük magunkat..."

Hát valóban loptatok annyit, hogy majd beleszakad az ország!
dr. prédikátor
A sok vén hülye szenilis barom talán le is szopta a viktor szopkint!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.