Gyurcsány Ferenc azt állította, látott valamiféle dokumentumot, amely szerint az oroszok valamivel zsarolják Orbán Viktort, és adott rá 72 órát Orbánnak, hogy tisztázza magát, vagy perelje be. A városligeti majálison, jóval az ultimátum lejárta után sem került szóba a nagy leleplezés. Molnár Csaba, a DK alelnöke a hvg.hu kérdésére - nem meglepő módon - védelmébe vette elnökének befuccsolt, oroszos ultimátumát. Szerinte senki nem számított beismerésre, de elérték, hogy a közbeszéd része lett a kérdés. Azt remélték, hogy Orbán talán beperli Gyurcsányt, mert bírósági eljárásban kiderülhetett volna az igazság- tette hozzá. "3-5 ezer ember jött ki, soha ekkora majálisunk nem volt még" - mondta Molnár Csaba, aki szerint meg is lepődtek, mert nem számítottak ilyen nagy tömegre. "Pedig ez egy alacsony költségvetésű rendezvény, például az MSZP-éhez képest" - intett a liget szemközti része fele Molnár.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@Béla333: Azert, mert Gyurcsany felszolitotta orbant, hogy perljen ha artatlan, mert nagy nyilvanossag elott ragalmazta a viktort.
Innen pedig orban terfelen pattog a pottyos.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
@karma1: Utálom a ködszurkálást, csak konkrétumokkal tudok mit kezdeni! Én meg vagyok elégedve azzal, ahogy szocializálódtam, a környezetem sem tett semmi kifogást...:-)
karma1
@adrenalink: Igazad van, mindenkinek van valasztasi lehetosege, en eltem vele, nekem nem felelt meg mar az elso uralma sem, (Gyurcsany alatt mar nem voltam otthon), es az antall kormany eszetlensege sem tetszett. Nem oldotta meg a III/III-as kerdest sem, a privatizacio kifejezetten eszement volt, es hat ha engem valaki leszaroz, akkor en ezert minimum a birosagon elegtetelt szerzek magamnak.
Nincs mit ezen ragozni, nem vagyunk egyformak...:o)))
Nessy
Konkrétumok? Az elmúlt években találkozott a politikában ezzel az állatfajjal valaki?Hiszen itt bárkit meg lehet sérteni, be lehet sározni ha valakinek az érdeke úgy kivánja, minden következmény nélkül.
adrenalink
@karma1: Nem olvastam/hallottam, hogy valahol leszarozta volna. Ennél azért intelligensebb.
De most őszintén! Tett volna feljelentést, hogy ugyan nézzenek már utána, hogy egy feltünési viszgetegségben szenvedő, lecsúszott politikus mire gondolhatott, mikor, hol, mit láthatott velem kapcsolatban? Borítékolom a választ...
karma1
@adrenalink: Pontosan ezzel kellett volna bemennie a birosagra,: NEM ismeretlen tettes, hanem Gyurcsany Ferenc megvadolt azzal, hogy engem zsarolhatnak orosz titkosszolgalati szervek. Itt vagyok, es allitom, hogy nem vagyok zsarolhato, bizonyitsa be Gyurcsany Ferenc a vadjait ellenem, kulonben ragalmazasert , hitelrontasert feljelentem"
Ennyit kellett volna tennie, mert Gyurcsany elegge konkretan megvadolta valamivel.
De latom, hogy te teljesen mas velemenyen vagy, meggyozni nem akarlak, az en normaim ezugyben teljesen azonosak Gyurcsanyeval, pedig Gyurcsanyt en is eros kritikaval fogadom. de meg mindig becsuletesebbnek tartom, mint orbant.
Ennyi, es itt vegeztem ezzel a temaval, mondom, elbeszelunk egymas mellett, : az en normaim szeint, ha valaki engem IGAZTALANUL megvadol, en elmegyek a legvegsokig, mert a becsuletembe gazolt valaki.
Te nem mennel el, csak legyintenel ra - ez meg a te velemenyed...
Ez a ket velemeny sohasem fog talalkozni egymassal, de nem is kell. Nekem ebbol az jon le, hogy ugyanazt gondolod, mint orban, es ezek szerint ha en most leg..ciznelek, - mint Simics tette 15. februar 6-an - akkor arra is legyintenel egyet. (Termeszetesen ilyet messzemenoen nem tennek meg veled, mivel nem ismerlek, nem tudhatom, milyen vagy a maganeletbe. Es ha te olyan volnal, mint en, akkor te azonnal feljelentenel engem becsuletsertesert, vagy itt a Modinak irnal ezugyben, de nem hagynad annyiban. Vagy igen? Legyintenel ra?...:o))
adrenalink
@karma1: A Propin felnyomni bárkit a Modinál? Na ne! Sajnos itt már elég mélyre süllyedt a kommentelés szinvonala /anyázás, buzizás, nácizás stb/. De ez legyen annak a lelki sérültnek a problémája aki így elégül ki. Igen, legyintenék rá:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.