Gyurcsány Ferenc azt állította, látott valamiféle dokumentumot, amely szerint az oroszok valamivel zsarolják Orbán Viktort, és adott rá 72 órát Orbánnak, hogy tisztázza magát, vagy perelje be. A városligeti majálison, jóval az ultimátum lejárta után sem került szóba a nagy leleplezés. Molnár Csaba, a DK alelnöke a hvg.hu kérdésére - nem meglepő módon - védelmébe vette elnökének befuccsolt, oroszos ultimátumát. Szerinte senki nem számított beismerésre, de elérték, hogy a közbeszéd része lett a kérdés. Azt remélték, hogy Orbán talán beperli Gyurcsányt, mert bírósági eljárásban kiderülhetett volna az igazság- tette hozzá. "3-5 ezer ember jött ki, soha ekkora majálisunk nem volt még" - mondta Molnár Csaba, aki szerint meg is lepődtek, mert nem számítottak ilyen nagy tömegre. "Pedig ez egy alacsony költségvetésű rendezvény, például az MSZP-éhez képest" - intett a liget szemközti része fele Molnár.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@Béla333: Azert, mert Gyurcsany felszolitotta orbant, hogy perljen ha artatlan, mert nagy nyilvanossag elott ragalmazta a viktort.
Innen pedig orban terfelen pattog a pottyos.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Majd 5 és 10 év múlva évfordulós megemlékezés lesz az ATV-ben:
"Hogyan tréfáltam meg az egész országot?" címmel! avagy hogyan kell a semmit eladni!
F_Viktor
@Béla333: Ebben a "jatekban" addiv orba n a hunyo, mig nem perli be Ferit.
De te is inkabb Gyurcsanyozol, sajnalkozol orban es tabora iranyaba.
Béla333
@F_Viktor: 16.50
Nincs olyan fóbiád esetleg, hogy szerinted mindenki csak szegény Ferit bántja?
Miért lenne az Gyurcsányozás, hogy ha azt várja az ember, hogy ha benyom egy ilyen hírt Orbánról, aztán meg nem történik semmi, akkor szóváteszem, hogy ezt nem kellett volna, nem így kellett volna, ez semmire nem volt így jó?! Kivéve, hogy mostantól Orbán figyelme is fel van híva, hogy van olyan kompromittáló dokumentum, amit nem árt megszereznie! (Ha így van!)
Én nem úgy látom, hogy Orbán lenne a hunyó ebben a témában!
Gyurcsánynak kell virítani valamit, hogy ha nem akarja elveszíteni a szavahihetőségét!
F_Viktor
@Béla333: Azert, mert Gyurcsany felszolitotta orbant, hogy perljen ha artatlan, mert nagy nyilvanossag elott ragalmazta a viktort.
Innen pedig orban terfelen pattog a pottyos.
Béla333
@F_Viktor: 17.06
Ne hülyéskedj már! Ha Gyurcsány felszólít bárkit, akkor az a másik már pattanjon is?
Felszólította, hát felszólította. Aki mond valamit, az bizonyítson is!
Ez nem Orbán mosdatása, csak szerintem egy alapvető dolog!
Gondolj bele hogy rólad állítja az utcában a Juci néni, hogy elloptad a múltkor a postaládájából az újságot!
Akkor neked kell bizonyítani, hogy nem is így volt?
karma1
@Béla333: Belus, mar megint Gyurcsany fobiazol. Ha valakire - mondjuk enram - azt mondana valaki, hogy lopom az arvak penzet, es erre o tudna bizonyitekot adni egy arra kijelolt birosag elott, akkor - ha en nem vasgyok saros, mert nem lopom az arvak penzet - , akkor nem 72 oran belul, de AZONNAL kikerem magamnak a becsuletembe vago allitast, es igazsagot kovetelve a birosagra rohannek.
Ertsd mar meg vegre, hogy orban azota sunyit, lapit, egy kurva szava nincs erre a becsuletsertesre! VAGYIS: igaz az, amit Gyurcsany allit!
Tudod, itt ahol elek, lehet egy keves alkoholt fogyasztani autovezetes kozben. En sohasem iszom, viszont ha vezetek, akkor meg az( talan karacsonykor esetleg elfogyasztott) 1 pohar bort sem innek meg.
Tortent egyszer, hogy egy (itt elegge ritka) tomeges ellenorzesnel megallitottak, es ilyenkor egy szerkezetbe bele kell belemondani a neved es lakcimed, es a rendor megmondja az eredmenyt. Hat az eredmeny az volt, hogy en ittam. En meg mondtam a rendornek, hogy akkor megyunk a "booze bus"-ba (ez egy mentoauto, aminek a hatulja ki van nyitva, es egy nover uldogel benne, hogy azonnal vert vegyen. Mondta a rendor, hogy minek, csak mondjam meg, hogy ittam. En meg mondtam, hogy nem hulyultem meg, hogy egy hibas breath-test keszulek miatt azt mondhassa, hogy ittam, es esetleg megbirsagoljon. (Egyebkent hatarertek alatt mutatott, nem lett volna buntetes igy sem, de valami nem stimmelt a keszulekkel). Termeszetesen vervetel, es az eredmeny 0 alcoholszint lett. A rendor surun kerte az elnezest, en meg a jegyzokonyvet, mert ha a varatlan vervetelnek barmilyen kovetkezmenye lett volna az egeszsegi allapotomban, akkor a rendor kurvara meguti a bokajat. Mert o hibazott - kaptam egy vizsgalati jkv-t kesobb - , nem cserelte a keszuleket a megfelelo modon, igy egy elozo ertekre ugrott az vissza.
Ha igazad van, es nem allsz ki magadert, akkor BARMIT mondhatnak rad, el kell viselned!
adrenalink
@karma1: A hasonlatod sántít! Nálad volt konkrétum, Gyurcsány meg csak valahol, valamikor látott valamit.
Vona már hetek óta hétfőnként a Parlamenben nyiltan gyanusítgatja orbánt /külföldi bankszámla, Lőrinc barát a strómanja, az ország tönkretétele, Putyin kutyusa stb/. Őt is be kéne perelni, mert jobb helyeken az ilyen állításokba, ha bebizonyosodik bele szoktak bukni. De, hát Magyarország nem jobb hely...
karma1
@adrenalink: Nem santit egy csoppet sem. orbannak semmi mast nem kellene tennie, csak verig sertodve felhaborodni, es valoban elrohanni a birosagra feljelenteni Gyurcsanyt, ha NEM IGAZ az, amit Gyurcsany allit! Ez ilyen egyszeru.
Es ezt mar masodszor jatssza el: amikor Simics nyilvanosan leg..cizte, egy rohadt szava nem volt ellene, meg sem probalta megvedeni a sajat becsuletet. Most ugyanez tortent. Az elsot igaz, hogy nehezebben lehetett volna cafolnia, de valamilyen becsuletsertesi, hitelrontasi pert indithatott volna. Akkor SEM tette.
Most sem ment el a birosagra, es nem mondta azt, hogy ez egy aljas ragalom, allok elebe egy mindenre kiterjedo vizsgalatnak. Ha belegondolsz, akkor itt van az elete legnagyobb alkalma arra, hogy Gyurcsanyt egy eletre elzavarja a kozeletbol, mert hamis vadakkal illette ot, orbant. ilyen alkalom soha nem lesz mar orban palyafutasan.
Szoval: nem zorog a haraszt,... Es nem is probalja meg csak megcafolni sem,...
Tedd a tudodre a kezed: ha veled hasonlo tortenne, es tudnad, hogy a vad teljesen hamis, mit tennel? Elbujnal? Nem reagalnal? Barki megvadolhatna akarmivel, annak semmilyen kovetkezmenye nem lenne?
Erdekes allaspont...:o)))
Ja, es igazad van, amit fentebb irtal: minden olyan beszolasert, aminek nincs alapja - orban szerint - pert kellene inditania.
adrenalink
@karma1: Ha rólam azt állíanák, hogy VALAHOL, VALAMIKOR, láttak VALAMIT, legyintenék rá egy nagyot, és kíváncsian várnám a konkrétumot, ami ellen már tudok védekezni. Ilyen egyszerű...
karma1
@adrenalink: Nem vagyunk egyformak, de engem nem hagyna az igazsagerzetem, az tuti,...
Lehet, mas kornyezetben, mas modon szocializalodtunk...
Béla333
Így van! A vádaskodásnak is el kell érni egy bizonyos szintet!
Hogy valahol, ismeretlen ember kezében látott messziről egy fénymásolt valamit, nos ez még vádnak is kevés!
Sajnos azt kell hogy mondjam, hogy Orbánék megjegyzése Gyurcsány mentális állapotáról jogos volt!
Így belefogni egy ilyen fontos ügybe nem lehet!
Pont!
adrenalink
@karma1: Utálom a ködszurkálást, csak konkrétumokkal tudok mit kezdeni! Én meg vagyok elégedve azzal, ahogy szocializálódtam, a környezetem sem tett semmi kifogást...:-)
karma1
@adrenalink: Igazad van, mindenkinek van valasztasi lehetosege, en eltem vele, nekem nem felelt meg mar az elso uralma sem, (Gyurcsany alatt mar nem voltam otthon), es az antall kormany eszetlensege sem tetszett. Nem oldotta meg a III/III-as kerdest sem, a privatizacio kifejezetten eszement volt, es hat ha engem valaki leszaroz, akkor en ezert minimum a birosagon elegtetelt szerzek magamnak.
Nincs mit ezen ragozni, nem vagyunk egyformak...:o)))
Nessy
Konkrétumok? Az elmúlt években találkozott a politikában ezzel az állatfajjal valaki?Hiszen itt bárkit meg lehet sérteni, be lehet sározni ha valakinek az érdeke úgy kivánja, minden következmény nélkül.
adrenalink
@karma1: Nem olvastam/hallottam, hogy valahol leszarozta volna. Ennél azért intelligensebb.
De most őszintén! Tett volna feljelentést, hogy ugyan nézzenek már utána, hogy egy feltünési viszgetegségben szenvedő, lecsúszott politikus mire gondolhatott, mikor, hol, mit láthatott velem kapcsolatban? Borítékolom a választ...
karma1
@adrenalink: Pontosan ezzel kellett volna bemennie a birosagra,: NEM ismeretlen tettes, hanem Gyurcsany Ferenc megvadolt azzal, hogy engem zsarolhatnak orosz titkosszolgalati szervek. Itt vagyok, es allitom, hogy nem vagyok zsarolhato, bizonyitsa be Gyurcsany Ferenc a vadjait ellenem, kulonben ragalmazasert , hitelrontasert feljelentem"
Ennyit kellett volna tennie, mert Gyurcsany elegge konkretan megvadolta valamivel.
De latom, hogy te teljesen mas velemenyen vagy, meggyozni nem akarlak, az en normaim ezugyben teljesen azonosak Gyurcsanyeval, pedig Gyurcsanyt en is eros kritikaval fogadom. de meg mindig becsuletesebbnek tartom, mint orbant.
Ennyi, es itt vegeztem ezzel a temaval, mondom, elbeszelunk egymas mellett, : az en normaim szeint, ha valaki engem IGAZTALANUL megvadol, en elmegyek a legvegsokig, mert a becsuletembe gazolt valaki.
Te nem mennel el, csak legyintenel ra - ez meg a te velemenyed...
Ez a ket velemeny sohasem fog talalkozni egymassal, de nem is kell. Nekem ebbol az jon le, hogy ugyanazt gondolod, mint orban, es ezek szerint ha en most leg..ciznelek, - mint Simics tette 15. februar 6-an - akkor arra is legyintenel egyet. (Termeszetesen ilyet messzemenoen nem tennek meg veled, mivel nem ismerlek, nem tudhatom, milyen vagy a maganeletbe. Es ha te olyan volnal, mint en, akkor te azonnal feljelentenel engem becsuletsertesert, vagy itt a Modinak irnal ezugyben, de nem hagynad annyiban. Vagy igen? Legyintenel ra?...:o))
adrenalink
@karma1: A Propin felnyomni bárkit a Modinál? Na ne! Sajnos itt már elég mélyre süllyedt a kommentelés szinvonala /anyázás, buzizás, nácizás stb/. De ez legyen annak a lelki sérültnek a problémája aki így elégül ki. Igen, legyintenék rá:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.