Esélyt sem akarnak hagyni az ellenfeleiknek. Orbánék kitaláltak egy új szabályozást, amellyel végleg a maguk irányába döntik el a pályát a 2018-as választások előtt, egyúttal Simicska Lajos reklámbirodalmát is taccsra vághatják. Az Index szúrta ki, hogy Orbánék kitaláltak és a Magyar Közlönyben pénteken már ki is hirdettek egy kormányrendeletet, amely szerint – 30 nap múlva már csak önkormányzati engedéllyel helyezhetőek ki közterületre új reklámfelületek, – 2021-tól pedig csak azok a már meglévő reklámhordozók maradhatnak köztéren, amelyek megfelelnek a kormány új szabályozásának. – egy plakát nem lehet nagyobb 9 négyzetméternél; a reklámhordozó tartója legfeljebb 11 négyzetméter lehet – ragasztani a plakátot nem lehet, csak közművelődési célú hirdetőoszlopra, -közterületen reklám közzétételére kizárólag utcabútor használható. Az Index által megkérdezett szakértő szerint a szabályozással fennáll annak a veszélye, hogy a jövőben gyakorlatilag csak a haveri...

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
A kétharmad már nem fog összejönni és ha nyer is, az már csak a pangásra lesz elég. Lassan az ország csak nyuggerből és közmunkásból fog állni, vagyis úgysem tudjuk támogatni, amit Orbán elképzel.
SystemError
Ma már a nyugdíjas korosztály is facebokozik. Szerintem már félig meg lehet nyerni egy választást facebookon, underground, mint Obama... Aki meg nem hall róla az hallani fog attól, aki facebookozik. Sajnos ezzel nem lehet mit kezdeni és lesznek ennél nagyobb geciségei is... Abból kell várat építeni van! Amúgy abba ugyanúgy belebukhatnak, hogy mindent irányítanak, mint ha semmit, mert ha tudatosul az emberekben, hogy mindent ők írányítanak, akkor nagy jól tud működni az underground, az alulról szerveződés...
desiro
@SystemError: Igazad van sok mindenben, de amíg lesz olyan nyugger (én is az vagyok bár engem nem tud megvenni gorbán)
akit 1 kg krumpli vagy 1 golyóstoll és a 10 e ft-os bözsi elkápráztat addig sajnos van esélye.
Klubtag
Na ilyen az az "illiberális demokrácia", amit Orbán olyan pökhendien védett-magyarázott a múlt héten az EU-ban. Marad a szamizdat, aminek egy antidemokratikus rendszerben létjogosultsága van. Az információk elől elzárt embereknek - akik nem tudnak internetezni, korlátozottak a TV csatornái - a kezébe kell adni, postaládájába be kell dobni
SystemError
@desiro: "1 kg krumpli vagy 1 golyóstoll és a 10 e ft-os bözsi elkápráztat addig sajnos van esélye."

Na, de ha ezt írod, akkor te sem az 1kg krumplit választottad!?:) és még sokan mások sem fogják.
papa.49
@SystemError: Nem szeretik azok se a hatalmat akik nincsenek fenn a netten...
Nagyon sok olyan van aki pontosan látja mit tesznek az országgal ezek a SAKÁLOK, csak még kevesen vagyunk akik változtatni is akarnának!!!
Az eredeti témához már megint beleszaladnak egy méretes sallerba ezzel a törvénnyel, milyen alapon szabályozhatná, hogy meg egy magánterületen lévő plakáton milyen plakát legyen!!!
Ez megint Uniós jogot sért!!!
Nessy
Ha adnak fogadd el... Azért még nem kell a templomba rohanni imádkozni Orbánért, mert a gyerekek adójából kaptam bözsi utalványt. Azért utalványt, mert így 27 milliárd helyett 45 milliárd lett a vége, és a differencia haveroknál landolt.
Miért kellene ezért rájuk szavazni? Ha Orbánt veszem etalonnak, aki zsebre teszi az Eu pénzét, miközben ordít ellene, akkor így helyes.
Egyébként, már elnézést, de egyszeri tízezer forintból nem jutok egyről a kettőre!
SystemError
@papa.49: Nem csak uniós de kereskedelmi alap törvény pl a szabad árképzés...Egyetlen feltétel a versenyhivatalnál, hogy beszer ár felett legyen. Ez viszont egy plakát herly(szolgáltatás) esetében értelmezhetetlen. Vagyis "rezsi"+"befektetés" megtérülés szinten értelmezhető minimum. (Mindegy, csinálják csak, ezek mind öngólók már, mert túltolják és ez látszik is)

A másik öngól, hogy ha jól tudomn 2021-után vezetnék be. Na most egy Simicska mit tenne, aki amúgy is fel van húzva, ha tudná, hogy 2021-ben vége a bulinak. Valószínűleg addig isszétoffolja a kormányt!:)

Nem látja a fidesz, hogy elvesztett egy generációt, abban is a jövő értelmiségét, ami egyenlő a halállak csak idő kérdése... A kocka el van vetve!:)
papa.49
@SystemError: Én tovább megyek, látni látja, de NEM ÉRDEKLI, 2020 után felhúzzák a nyúlcipőt és illaberek, már nincsenek itt se...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.