Egyre inkább bebizonyosodik a Tábornok-perben, hogy egyetlen vallomásra nem lehet felépíteni egy monstre pert a XXI. században. A politika 2010-ben szabadjára engedte a rossz emlékű sztálini államügyészséget. És az ügyészek jobban teljesítettek a nyomozati szakban, mint korábban bármikor. Hereroppantás és körömtépés ugyan nem volt, de minden más igen: mindenkit börtönbe zártak, a hozzátartozókkal a kapcsolattartást korlátozták (csak az ügyész előtt vagy megtiltották), telefonálni nem lehetett, a levelezést ellenőrizték, ami azt jelentette, hogy senki nem tudott senkiről, mert sem a család nem kapott levelet, sem a fogvatartott. Alap volt a teljes elszigeteltségben, magánzárkában tartás, bár azért volt némi üzengetés, hogy mi is lehetne a szabadlábra helyezés feltétele. Volt, aki táblázatba szerkesztve kapta meg mit kell vallani, volt, akinek elmondták kire kell vallomást tenni, volt, hogy más nyomozati vallomása került a kihallgatandó elé „véletlenül”, volt, aki a Magyar Nemzetben...

Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Szerencsére az Index még ellenáll a fidesznyik médiatúlsúlynak.
Ma belenéztem kíváncsiságképpen az M1-be. Amit ott láttam elképesztő! Nem csoda, h a vidék a fityeszre szavaz, mert lövése sincs a valóságról, nem is érthet semmit, ha kormánymédiát néz. Marad a Face számukra, de akinek csak egy százéves rozzant tv-je van, annak esélye sincs megérteni a valóságot. A pénzelvonással, a nyomorékká tevéssel betonozzák be a hatalmukat! Vicces és elképesztő! Ezek ilyen rohadt okosak?? Vagy ennyire aljasok? Ezek beszélnek nemzetről, mikor az ország egy rothadó húskupac??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Ezeket a szügyészeket is a hazugovicsék mellé kell akasztani had lógjanak együtt!!!
Equus
ki és hogyan fogja jóvátenni azt a kárt, amit ezzel a koncepciós perrel okoztak?
papa.49
@Equus: Meg az egész eddigi működésükkel???
Az emberek igazságszolgáltatásba vetett hitét csúfolják meg nap, mint nap, ezek a fütyiszhuszárok!!!
bencemacska
Az OV qrmány egyik legaljasabb pere ez.
Vajon ki a célpont? Gyurcsány? De senki nem talált ki jó mesét, amire a vádlott rábólinthatott volna?!
papa.49
@bencemacska: Kb. a kormányra kerülésük óta próbálkoznak mint a kiskutya, de nem találnak fogást a Gyurcsányon, sőt még az se jött be nekik, hogy beetetéssel, tudják ráhúzni a vizeslepedőt (vagyonkezelő)!!!
CsipkeRózsa
Az ügyészeket el kell ítélni, és örökre eltiltani a szakmájuk gyakorlásától.
Micsoda aljas emberek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.