A politikai pedofília egy különösen gusztustalan esetével van dolgunk. A bulvárgyáros celeb büszkén osztotta meg az Instagramon azt a fotót, amelyen a citromba harapott Orbán Viktor karolja át Hajdú Dávidot a felcsúti stadionban. Éles szeműek a háttérben felfedezhetik Orbán strómanját is. NYF-kérdés: Miért kell ezt a tündéri kisfiút már 6 évesen megrontani?

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
A marhája most még dicsekszik ezzel a fotóval, de eljön még az idő, amikor szégyellni fogja.
Eladott Ország
nepszava.us/davidka-baratkozik-variaci...
Dávidka barátkozik – variációk benyalásra. Épp csak ocsúdik az ország a Nemzeti Konzultáció Bözsi nénivel című förmedvényből, itt van a következő versenyző: Hajdú Péter posztolt a hivatalos Facebook-oldalára egy képet, melyből kiderül, hogy Dávid fia “barátkozik” a felcsúti Puskás Akadémián, mégpedig Orbán Viktorral.A rajongó hozzászólások közül is kiemelkedik Fásy Ádámé: “Az ilyen pillanatok a legszebbek, amikor az ember találkozik az emberrel és érdek nélkül tisztelik egymást! Menthetetlen szavazók.
RonaGyuri
amitől visszamarad a fejlődésben és olyan lesz mint az apja! =))
Macskaszem
A marhája most még dicsekszik ezzel a fotóval, de eljön még az idő, amikor szégyellni fogja.
Manhattan
Sarkakata minden nap csinál selfit magáról. Néha a gyerekekkel, pedig látszik, hogy ők utálják a fotózást. De ezen nem akadok ki, hiszen Kata beteges magamutogató! De, hogy már a gyerekek apja is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.