"Nagyon szerencsétlen lenne a magyar tudományra nézve, ha a CEU-nak el kellene mennie. " A Magyar Tudományos Akadémia (MTA) arra kéri a kormányt, hogy tegye lehetővé a CEU további zavartalan működését Budapesten. Erről az Akadémia háromnapos 188. közgyűlése hozott határozatot. Ebben azt javasolják a magyar kormánynak, hogy fogadja el az MTA elnökének korábbi közvetítési ajánlatát a kormány és a CEU között. Lovász László korábbi ezirányú javaslatára nem érkezett semmilyen nyilvános reagálás a kormány részéről. Az Index kérdésére, hogy nem nyilvánosan volt-e esetleg válasz az MTA elnöke annyit mondott, hogy igen, de mivel ez még nincs lezárva, a részletekről egyelőre nem kíván mondani semmit.

Forrás: index.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Biztos ők is Soros bérencek:) Viktor és a csürhéje egyedül maradtatok a hazugságaitokkal. Brüsszelezni sem lehet, mert nincs lé és persze egyből becsicskultatok a pénzért szabadságharcoskáim. Egy évvel a választások előtt jól le lett vágva mindkét golyótok. Persze tudjuk geciségből nem lesz hiány...:)
quadrocopter
Na, tisztelt Lovász elnök úr, lassan lehet csomagolni! Mert olyan nem létezik, hogy egy intézményvezető ne azt harsogja, amit az elmeroggyant skizofrén patkány!
CsipkeRózsa
Lovász Lászlót újra megválasztották az MTA elnökének.
quadrocopter
@CsipkeRózsa: Igen, de akkor még nem hangzott el a kiállása a CEU mellett! A Genyó mocskos kis piti, beteges bosszúja soha nem alszik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.