A lengyelek be sem engedték a motorosbandát, akik ellen nem indul itthon eljárás. Az LMP háborog, szerintük fél a kormány Moszkvától. Sokan nagy botrányt kiáltottak, amikor az orosz elnökkel is jó viszonyt ápoló motorosbanda, az Éjjeli Farkasok Magyarországon jártak, ahol megkoszorúzták a Vörös Hadsereg emlékművét a Fiumei úti temetőben a múlt héten. Az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának szerdai ülésére az LMP-s Szél Bernadett vitte be az ügyet. A párt szerint “rendkívül aggasztó”, hogy a rendőrség nem szerzett érvényt a törvényeknek. Ugyanis tiltott önkényuralmi jelkép miatt érkezett feljelentés, mivel sarló-kalapács látható a megemlékezésen, ez a felvételeken is kivehető. AZ ORFK válasza az volt, hogy nem valósult meg bűncselekmény. A temető ugyanis magánterületnek minősül, egy alkotmánybírósági határozatra is hivatkozott. A párt szerint azonban az orosz diplomácia is jelen volt a koszorúzásnál, ezért nem mernek lépni a magyar hatóságok.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Az volt a valasza nemzetbiztonsagi bizottsagnak - valojaban tehat a kormanynak - hogy a temeto MAGANTERULET , igy az Ejjeli Motorosok tevekenysegeben semmi kivetnivalot nem talalnak.

Ettol lehidaltam - Ti tudjatok jobban, kedves kommentelok, TENYLEG maganterulet? Kiss Jozsi bacsie? Vagy Nagy Juliska nenie? Esetleg meszaros es meszaros tulajdona? mert akkor ertheto...
SystemError
Tehát Converse cipő az kommunista, tiltott önkényuralom, de az orosz nácik, akik idejöttek illegálisan lobogtatni a sarlókalapácsot, csillagot ünnepelni az orosz megszállást orosz diplomatákkal az nem gáz.

Hát akkor szopd ki Viktor ki a véres g-t a putyinkád 3cm-s fa...ból!
libellle
@karma1: Ezek putin elvtárs bandája, szokott velük motorozni Moskwa utcáin és nem utolsó sorban pénzeli öket. Természetesen kap ezert valamit, összevernek olyan személyeket vagy eltüntetik akik putin elvtársnak nem olyan nagyon sympathikus

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.