A miniszterelnök nagyon szereti Kínát, mert a kínaiak nem akarják kioktatni emberi jogokról, viszont hoznak munkahelyeket és adnak hitelt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
"...a kínaiak nem akarják kioktatni emberi jogokról". Fogalmuk sincs arról, hogy az is létezik!
RonaGyuri
uram atyám ez tényleg ilyen hülye? =))
nyanya001
Orbán új globalizációja, Kína, Oroszország, Irán ...
cs.n.
Ha már úgy is olyan nagy Kelet-rajongó, miért nem marad ott vargamisistül meg szijjártóstul? Ázsiában érzi magát otthon, hát akkor rajta.
Hellcat
A jó kis kommunizmus igaz? Kicsit diktatúra, de legalább mindenki dolgozott!
Perwool
Visegrádi négyek helyett ankarai ötök...
A külpolitikánk öles léptekkel zárkózik fel a gazdasági teljesítményünkhöz.
Esetleg a közös érdekeltségű testvéri államokat összehozhatnák egy jó kis tárgyalásra! Mondjuk Jemen, Észak-Korea, Szomália, Banglades, Orbánia.
Ha nem figyelünk, Szijjártó egy sziporkázó pillanatában megalkot valami új Kis-Antantot a részvételünkkel. Esetleg csatlakozunk valami Pánarab Unióhoz... Sosem lehet tudni merre jön a következő csodás nyitás...
Perwool
Ahogy súlyosbodik a cezaromániája, az üldözési mániája, (Nagyjából mint anno Sztálin esetében.)úgy jön ki a valódi énje. Nem hozott túl sok eredményt a grazi kezelés. Odalett a Liberális Internacionálé egykori alelnöke, a fiatal demokrata. Elmúlt a humorérzék is. Megszűntek a dakota közmondások, csak a dakota maradt. Egy hatalom és pénzéhes, gátlástalan, aki mindent megőrzött, ami a kommunista neveltetése során csak rossz volt és mellé elsajátított mindent, ami a vadkapitalizmus legvadabbjában csak elsajátítható.
A nagy elődök nyomdokain jár... Kár, hogy azokhoz magyar vonatkozásban csak annyi köze van, hogy őt is Ausztriában kezelgetik, akárcsak anno Széchenyit. Csak utóbbit Bécsben, Orbánt meg Grazban. Eszmeileg és viselkedésileg sokkal közelebbi rokonságot mutat Sztálinnal és Mussolinivel.Szóval nincs probléma azzal, hogy Orbán új otthonra talált, de a népesség azon részét, amelyiknek még mindig rokonszenvesebb a hanyatló nyugat, nem lehetne kihagyni az új honfoglalásból?
Orbánnak tetszik Kína, Kazahsztán... nekem meg Ausztria, Hollandia, Franciaország...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.