Az unió már régóta nem nagyon fizet Magyarországnak a magyar számlák benyújtására, mert többnyire a szabálytalanságok miatt egyenként leállították a kifizetéseket. A gazdasági mérlegben úgy néz ki, mintha meglenne a pénz, de Mészáros Lőrinc valójában az orbáni előlegeket "nyúlja le", és egyáltalán nem biztos, hogy kifizeti az Unió a kiadásokat – mondta az ATV Egyenes beszéd című műsorában Szanyi Tibor.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Már a hír sem piskóta,

de az igazi gyöngyszem a hozzászólásokban van

A napi.hu számol be az atv-n elhangzott információkról, hogy „Az unió már régóta nem nagyon fizet Magyarországnak a magyar számlák benyújtására, mert többnyire a szabálytalanságok miatt egyenként leállították a kifizetéseket.”, azaz „Mészáros Lőrinc valójában az orbáni előlegeket nyúlja le”!
Hogy mennyi ebben az igazság, azt persze nem lehet tudni, de kizárni semmiképp sem lehet.
Azonban az igazi érdekesség a „nép hangja”:
„mennyivel lenne jobb, ha a pályázatokon pl. Puch cégei, a böszme cégei, az irányított momentumos habzsolhápok cégei, netán a "fejlett nyugat" multijai nyernének és ők kapnák a lóvét, mint a böszme-libás érában történt?”,
illetve
„minek fizessuk az unios tagsagot, meg meg ezer szabalyozassal is sziatjak a nepet, plusz menekulteket is rankszabaditjak a kvota rendszerrel,,,, es mit kapunk cserebe (ha kapunk) orban havrok gazdagodasat..”.
coni
Évek óta így megy ha Szanyinak még nem is tűnt fel. Eddig mindig fizetett az EU, évente 1000-1500 Milliárdot. A 4-es metrónál is fizetett pedig pl. a Strabag ellen már folyt az eljárás.
Régóta nem titkolja az EU hogy a pénz egy részét különböző csatornákon visszakapják a nettó befizetők ha egyre nagyobb rész is marad Mészáros és Tsai-nál. Így továbbra is fizetni fog, de csak ebben a ciklusban mert a nettó befizetők választói fellázadtak mert nekik ebből semmi hasznuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.