Kövér László, nemzetünk felkent házmestere folyamatos jogsértést követ el, azzal, ahogy az Országházban, sajátjának vélt territóriumában önkényesen alkalmazza hazánk és az Európai Unió törvényeit. A PM-es Karácsony Gergely, Szilágyi Péter, Dorosz Dávid és Szabó Rebeka, illetve az LMP-s Szél Bernadett, Osztolykán Ágnes és Lengyel Szilvia megelégelték a jogsértéseket,valamint,hogy a parlamentben hiába hívták fel a figyelmet, az Orbán-többség fittyet hányva mindenre, lesöpörte az asztalról Kövér pöffeszkedésének tényét. Így nem maradt más választásuk, mint, hogy az Emberi Jogok Európai Bíróságához (EJEB) forduljanak igazuk orvoslásáért. Karácsony és Szilágyi bűne az volt, hogy egy...

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ennek a pápaialkanyásznak, a nádfedeles elvtársnak ez semmit nem jelent, még azért is megbírságolja őket, hogy az Uniós testülethez mertek fordulni!!!
papa.49
Ennek a pápaialkanyásznak, a nádfedeles elvtársnak ez semmit nem jelent, még azért is megbírságolja őket, hogy az Uniós testülethez mertek fordulni!!!
nyanya001
Ez még kanásznak sem való nemhogy az Országgyűlés elnöke legyen.
Aki Én
Akkor most már papírunk van arról is, hogy ez a Kövér jogsértően támadja és félemlíti meg a demokráciát? Hogy visszaél a hatalmával?
Nem kellene lemondania ilyen esetben?
Vagy totál büntetlen marad, ha egy jogalkotó jogsértéseket követ el, amit a bíróság is kimond?

Stefka! Nem látod úgy, hogy ma még csak jogsértően, hatalmával visszaélve büntet kénye-kedve szerint, de holnap gépfegyverrel tesz rendet az ország házában?
Manhattan
Ezt a "házmestert" mindennek lehet titulálni csak nem házelnöknek. Borzasztóan buta! Inkább egy disznópásztornak tudnám elképzelni! )
Jozefina
Tuskó, tahó, bunkó és még folytatni lehetne a jelzőket hiszen a magyar nyelv oly színes és kifejező!!! Valóban megérdemelt már egy komoly büntetést, de szégyen a magyar igazságszolgáltatásra is, hogy ők nem ismerik az EU és magyar törvények ez esetben alkalmazható rendelkezéseit??? Esetleg meg vannak véve, vagy meg vannak fenyegetve, vagy ilyen estekben egyszerűen tüncike intézkedik!!!???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.