Mégpedig a túlzott orosz kötődéssel, mondta Kövér László a keszthelyi fórumán, amelyen megnevezte az ellenséget, és meggyőzte a hallgatókat, hogy ha nem változik meg az EU, ki kell lépni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Igaza van kovernek! Nem, mi nem putyinhoz kozelitunk, hanem mi egyenesen a kinaiakhoz! Hat nem megkoszoruzta a Fobeteg a komenista emlekmuvet a Tienanmen teren? Pedig mink nem is szeressuk a komenyistakat,...
Hofival elve: "szopok,nyalok, gombot varrok", ha az oroszok (de foleg putyin) szerelmerol van szo... A kinaiaknak viszont szamolatlanul adjuk a letelepedesi kotvenyeket...(Azer asszem, ez a szerelem egy kicsit egyoldalu...)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Eriksson: tegnap, 15:26 Még jó hogy nem Orbán és kivénhedt, bolsevik hajlamú elvtársaik fogják meghatározni Európa jövőjét.
Eriksson
@szaboria1: Azok nem százezerszámra, Európa kiherélése céljából jöttek.
szaboria1
@Eriksson: ma magyar országon kb 850000 nem magyar nemzetiségű él már. A népesség 9-10%.
coni
Nyitott kapukat dönget hiszen az Unióból gyakorlatilag már kiléptünk hiszen nem leszünk benne a bankunióban, a valutaunióban és az uniós ügyészségben sem. Menekültet nem küldhetnek hozzánk az uniós határozat szerint nem vagyunk biztonságos ország (menekült elhelyezés szempontjából). Ez már inkább mentegetőzés mint magyarázat. A külföldi beruházási hajlandóság a válság előtti szintet sem éri el, így magunkra maradtunk..Kövérrel.
Eriksson
@szaboria1: Na látod. Ez mostanra éppen elég. :)) S ezek ráadásul beilleszkedtek, az újak meg kész lutri.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.