Mégpedig a túlzott orosz kötődéssel, mondta Kövér László a keszthelyi fórumán, amelyen megnevezte az ellenséget, és meggyőzte a hallgatókat, hogy ha nem változik meg az EU, ki kell lépni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Igaza van kovernek! Nem, mi nem putyinhoz kozelitunk, hanem mi egyenesen a kinaiakhoz! Hat nem megkoszoruzta a Fobeteg a komenista emlekmuvet a Tienanmen teren? Pedig mink nem is szeressuk a komenyistakat,...
Hofival elve: "szopok,nyalok, gombot varrok", ha az oroszok (de foleg putyin) szerelmerol van szo... A kinaiaknak viszont szamolatlanul adjuk a letelepedesi kotvenyeket...(Azer asszem, ez a szerelem egy kicsit egyoldalu...)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Igaza van kovernek! Nem, mi nem putyinhoz kozelitunk, hanem mi egyenesen a kinaiakhoz! Hat nem megkoszoruzta a Fobeteg a komenista emlekmuvet a Tienanmen teren? Pedig mink nem is szeressuk a komenyistakat,...
Hofival elve: "szopok,nyalok, gombot varrok", ha az oroszok (de foleg putyin) szerelmerol van szo... A kinaiaknak viszont szamolatlanul adjuk a letelepedesi kotvenyeket...(Azer asszem, ez a szerelem egy kicsit egyoldalu...)
bakegya
Keszthely demenciáján a tudomány mai állása szerint már a BALATON SELYMES VIZE,DE MÉG HÉVÍZ MÉRHETETLEN PÉNZÉHSÉGE SEM SEGÍT!
Csengey Dénes ,ha élne még, EMIGRÁLNA INNEN -az egyetemi értelmiség java,már sehol,a FÉNYETETŐ NEMZET VŐJE SE VÉLETLENÜL KÖPKÖDHET A BALATON NEMZETI PARKJÁBA-kövérnek itt könnyű dolga volt nagy hülyeségeinek szórásába!
A helyben vegetáló fiatal értelmiség éhezik,de már nem sokáig,mert ők is megunják az árok széleken üldögélést a VALAMIKOR LEGENDÁS ÉRTELMISÉGIEKBEN GAZDAG MEZŐVÁROSBÓL GERONTOLÓGIAI MAGÁNKÖZPRÉDA LETT!!!
Eladott Ország
nepszava.us/bartus-laszlo-orban-kivezeti-magyarorszagot-az-europai-uniobol/
Az biztos, hogy Orbán nem marad az EU tagja, ha Magyarországtól megvonják a szavazati jogot. Ebben az esetben “Brüsszelt”, és annak gonoszságait, nyilvánvalóan az Európai Unióval azonosítja, mint ami el akarta árasztani Magyarországot migránsokkal. Soros azt akarta, hogy az ügynökeivel Magyarországra kényszerítse az “illegális bevándorlókat”, és ő ettől megmentette az országot. Megvédte a rezsicsökkentést és az adócsökkentést is.
Ha nem lenne biztos egy népszavazási győzelem a kilépéshez, akkor “nemzeti konzultáció” alapján lépne ki. Csinálnak egy törvényt, hogy a “konzultáció” a népszavazással egyenértékű s felhatalmazza a kormányt az Unióból való kilépésre, oszt jó napot. Ha alkotmányt lehetett dönteni “nemzeti konzultációval”, akkor az EU-ból is ki lehet lépni. Az EP-határozat jelentőségének elhallgatásával elrejtik a nép elől, hogy most kell, mert most még lehet választani Orbán és az Európai Unió között. Mert ez az egyetlen igazi választás.
Béla333
Mindenki észre vehetné, hogy a mocskos, sumák Fideszes módszerrel, de lépésről-lépésre nyomja, szorítja ki az országunkat Orbán az Unióból.
Először még csak egy-két ilyen elejtett megjegyzés, késöbb meg már követelés lesz: Ki az Unióból!
Hazaáruló mocskos banda!
Eriksson
@Béla333: Rendben amit mondasz, de gondolj bele. Ha a szavazati jog is meg lesz vonva sok minden egyéb mellett, vajon miért kellene maradni? Lábtörlőnek?
Béla333
@Eriksson: 12.59
Az a cél, hogy megvonják a szavazati jogunkat? Mert akkor jó az irány!
Ha meg nem ez a cél, akkor meg talán nem azt kellene csinálni, amit Orbán tesz ezzel az országgal, Putyin legnagyobb megelégedésére!
Béla333
@Eriksson: 12.59
A szavazati jog megvonása nem egy Isten csapása, ami váratlanul sulyt le ránk!
Ahhoz, hogy ide eljussunk, hosszú, szívós mocskos munka szükséges!
Orbán ebből a szempontból teljesít jól!
Eriksson
@Béla333: @Béla333: Én köztudottan bevándorlásellenes vagyok, és egyetlen dolog amivel egyetértek Orbánnal, hogy márpedig ide nem kell egyetlen egy csavargó se. Az ország érdeke mindenképpen ez. Lásd a nyugati országokban elkövetett "áldásos" tevékenységüket.
Béla333
@Eriksson: 13.14
Akkor mond is ki, hogy egy mocskos, alattomos, hazaáruló dolog az, ha Orbán az ország érdekei ellen cselekszik és ki akarja vezetni az országunkat az Unióból.
Mond ki azt is, hogy az egyszerűen hazaárulás, ha az országunkat kiszolgáltatja Putyin kénye-kedvének!
Mond ki, hogy azok is hazaárulást követnek el, akik látván ezt a szándékát segítik Orbánt ebben a szemét alattomos aknamunkájában!
Ne sumákolj, ne köntörfalazz, itt az idő színt vallani!
namihami
--mondta Kövérlaca.
Kell ehhez, lehet ehhez bármit hozzátenni? Hiszen az ő kristálytiszta logikája és elfogulatlan véleménye úgyis lesöpri ezen alaptalan vádaskodásokat. Neeeeemmmmm???
Eriksson
@Béla333: Fölösleges provokálnod... A mostani helyzetben nem vagyok uniópárti, mert minden áron a nyakunkra akarják tukmálni ezeket a Merkel által idecsalogatott kalandorokat. Szerintem egyáltalán nem demokratikus az eljárás, hogy mindenféle szankciókkal fenyegetőznek. Egy üzlet megkötéséhez mind a két fél egységes akarata szükséges.
Qqberci
@Eriksson: sak hogy pontos információd legyen arról, hogy mi ellen is tiltakozol: 1280 menekült letelepedési kérelmének ELBÍRÁLÁSA lenne Magyarország feladata. Ez a kvóta. A végén lehet mondani igent vagy nemet, de gOrbán ezt a feladatot úgy kommunikálja, mint ha 1 millió ISIS-tagot kellene azonnal, feltétel nélkül befogadnunk...
namihami
@Eriksson: Amikor belépsz egy klubba, akkor el kell fogadnod az ott előírt feltételeket.
Ha ott kötelező a szmoking és lakkcipő, akkor ne lepődj meg, ha ki akarnak dobni a fürdőgatya és strandpapucs miatt.
Amikor ""hajlandók"" voltunk a potyapénzt elfogadni, akkor a mi vezetőink nem ágáltak a szabályok és kötelezettségek ellen. Most előírják a szolidaritást, ami nekünk tetszik-nem tetszik, de van, akkor hogyan képzeljük, hogy a jogok és javak igen, a többi nem?
Ha visszafizetné az Orbán és családja a felvett és lenyúlt Euromillárdokat, akkor hepciáskodhatna. De az a pénz már Fáraóbácsi (tudom, állítólag halott) biztos védelme alatt áll, amit sose fog az ország visszaszerezni. Nem a család, az ország.
Nem kell a migráncs? Oké. De nem lehetsz egyszerre szűz is és qrva is.
Provokáció? Szerintem inkább tény.
Eriksson
@Qqberci: Gondolod, hogy nem tudom mi volt eddig a kvóta? De ha most megmutatod a kisujjad, akkor... Most képzeld el: Ha jön még pár millió "bevándorló", akkor marad az 1280? Európának már elege van belőlük, ezért kell mindenáron a volt keleti blokkra hárítani az elhelyezésüket. A németeknek kellett az olcsó munkaerő, most meg már szabadulnának tőlük? Mi ez, ha nem szemétség?
Eriksson
@namihami: Ez badarság. Amikor belépek egy klubba, tudomásul veszem az alapszabályt. Viszont a menet közbeni változásokat nem vagyok köteles elfogadni, pláne ha az súlyosan sérti a gazdasági, erkölcsi létemet.
Az eurómilliárdokat meg nem a két szép szemünkért adják, hanem a lebontott piac, ipar, mezőgazdaság kárpótlásaként. Mint ahogy adták azt az előző kormányok alatt is, akik szintén elherdálták (még a felvett IMF kölcsönöket is) ahelyett, hogy hasznosan fektették volna be a pénzeket. Bár hogy lehetne hasznosan felhasználni, ha egyszerűen csak arra lehet, amire adják?
Béla333
@Eriksson: 14.28
Rendben van!
Ha az erkölcsi érzékedet bántja, hogy kötelezettségeid is vannak, nem csak jogaid, akkor Menjetek Oroszországba a vezéretekkel együtt.
Én Unió tag akarok maradni és rajtam kívül a többség szintén! Ezt illik figyelembe venni, a többség akarata ellen ne tegyetek semmit, mert polgárháborút indítotok el!
Bár ennek a mocsok bandának ez a jelek szerint nem számít!
Eriksson
@Béla333: Szerinted milyen jogaink vannak nekünk az unióban? Megtenni azt, amit előírnak nekünk, különben dá,dá?
Béla333
@Eriksson: 14.40
Kipróbáltátok valaha is, hogy egy értelmes saját elképzelést leegyeztetitek a többi 27-tel, a kompromisszumos megoldást beterjesztettétek a megfelelő testület elé és azt el is fogadták?
Nem? Egyetlen egyet sem?
Macerás dolog a komromisszumot megkeresni, egyeztetni?
Egyszerűbb kinyilatkozni, hogy a másik ajánlata, javaslata neked nem jó, ez ezért nem tetszik, az meg azért nem jó?!
Lehet dolgozni is, nem elegánsan félreállni, amikor a meló van!
Eriksson
@Béla333: Az utolsó mondatoddal egyet értek, messzemenően.
Az előzőeket meg nem nagyon értem. Nem csak Magyaro. tiltakozik a szankciók ellen, s a Brexitet sem Mo. sugalmazta az angoloknak. Tehát van valami más is, Orbán és a magyarok kiállhatatlanságán kívül.
Béla333
@Eriksson: 14.46
Majd te biztosan megmondod, hogy mi van, de hogy Orbán (bármennyire is magasztalják itthon sokan!) nem alkalmas arra, hogy az ország érdekében dolgozzon, hogy arra vezessen bennünket, ahol nekünk jobb lenne, az biztos!
Nem alkalmas demokratikus országvezetőnek, inkább amolyan félázsiai törzs vezetőnek!
Tehát volt egyetlen egy olyan ügyünk az elmúlt 7 évben, amelyiket mi találtunk ki, mi vittünk végig és végül a kompromisszumos megoldást el is fogadta az Unió?
Tudsz ilyet?
Mert olyan rengeteg volt, hogy a paprikajancsi (Szíjjártó) nagy mellénnyel lefikázta az Uniós elképzeléseket. A jelek szerint nem is értitek hogy mi is ez az Unió, aminek a tagjai vagyunk?!
Eriksson
@Béla333: Látom, te vagy a megmondó ember. Csak az lehet a tuti amit te állítasz. Miért is nem mész szóvivőnek Brüsszelbe? Merthogy nem a magyar lakosság többségének a véleményét támogatod, az hótziher.
Béla333
@Eriksson: 15.10
Elfogytak az érvek, kezded a személyeskedést?
Hogy mennyien szeretnék az Uniót Orbán helyett, arra meg a legegyszerűbb egy népszavazáson megkérdezni!
Akarja-e, hogy maradjunk az Unió tagja? Igen/Nem?!
Vagy ez sem olyan kérdés, amiben meg kellene/lehetne kérdezni az emberek véleményét?
Be vagytok tojva?
Eladott Ország
@Eriksson: @Béla333: A menekültválság nem feltétlenül jelent nagyobb fenyegetést, mint amiben eddig éltünk, de a lehetősége fennáll. Az Unió kezdeti tanácstalansága és elhibázott menekültpolitikája nem lehet indok arra, hogy a magyar kormány ismét az Unió ellen acsarkodjon. Főleg nem egy részvétnyilvánításnak álcázott választási propagandaszövegben. Kevés szemforgatóbb és undorítóbb dolgot tudok elképzelni, mint amikor egy ország kormánya a saját hatalma megtartása érdekében ártatlan áldozatok vérző tetemére mászik fel azért, hogy a választópolgárokat meggyőzzék: csak ők képesek megvédeni az embereket a migráció okozta terrorveszélytől. Ez hazugság, aljas, álságos dolog. Ideje lenne befejezni és a valós problémákkal foglalkozni. Magyarország jelenlegi tragédiáját nem a migráció és nem a terrorizmus okozza, hanem az uszítás, a fanatizálás, a társadalom darabokra szakadása, az elszegényedés, az oktatás és az egészségügy lerombolása. És a feneketlen, mindent átszövő korrupció.
Eriksson
@Béla333: Elnézésedet kérem, a személyeskedést te kezdted legutóbb 15:05-kor.
A népszavazás megvolt tavaly ősszel, elsöprő eredménnyel, csak valami logikai csűr-csavarral érvénytelenítve lett. De a számok akkor is magukért beszéltek, az emberek akarata ki lett nyilatkoztatva.
Ennek ellenére az unió nagyhatalmú urai a magyar nép véleményére való tekintet nélkül fenyegetésektől sem riadva erőlteti a betelepítést.
Eriksson
@Eladott Ország: Szerinted az helyes, hogy Merkel asszony egy személyben eldöntse Európa jövőjét?
papa.49
Azt se szabad elfeledni, hogy a gazdaságot a nyugat tartja a víz felett, ha kilépünk, végünk, elviszik az összeszerelő üzemeket, a németek, lelépnek az Uniós partnerek, oszt. a fenéken találjuk a ,,szárnyaló gazdaságunkat,,!!!
Amit például tavaly nyáron láthatóan visszavetett a német cégek nyári szabadságolása, úgyhogy csak módjával kavarjátok fütyiszek a szart mert a végén mi fogjuk megenni az egészet!!!
Azt meg ne higgye senki, hogy ha kipenderítenek bennünket az Unióból a putyinka majd segít, egy nagy lószerszámot, neki csak addig vagyunk érdekesek, míg bent vagyunk, mert így jut információhoz!!!
Kína na az a másik messze vagyunk, kicsi a piac, NEM SZÁMOT TEVŐ kínai szemmel nézve, tehát ott is cumi!!!
Jó lenne ha ezek a féleszű majmok ezt is végig gondolnák az egyetlen bitjükkel!!!
Béla333
@Eriksson: 15.24
Nem sértődtem meg. Visszaolvastam a 15.05-ös beírásomat, semmiféle sértő személyeskedés nem volt abban, de bocs, ha úgy gondoltad!
A tavaly őszi népszavazás nem logikailag volt érvénytelen, hanem a kiírás szerint! Tehát ha abból indulsz ki, akkor azt mondhatjátok, hogy a sokmilliárdos média sulykolás ellenére sem tudott a Fidesz egy érvényes népszavazást összehozni!
Az emberek akarata többségében az volt, hogy hagyjanak minket ezzel békén, ne hülyítsenek minket a saját pénzünkön!
Az is hazugság, hogy erőszakos betelepítést szeretne itt bárki is, ugyanis ha ennyi idő után még mindig nem tisza valakinek: 1294 fő idegenrendészeti eljárását kell(ene) elvégezni, ezért ez a cirkusz!
Eriksson
@papa.49: Ha minket kipenderítenek, akkor ki fog szarér-húgyér robotolni a németeknek?
Eriksson
@Béla333: Nem én tettem szóvá a személyeskedést, te kezdted.
papa.49
@Eriksson: Például a románok, nehogy azt hidd nem találnak nálunk is olcsóbb munkaerőt...
Eriksson
@papa.49: Ott nem nagyon, a románoknak nincs túl jó hírük munkamorált illetően. :))
Eladott Ország
@Eriksson: ma, 15:26 kolozsvaros.com/2016/09/06/a-csaladi-maffia-vezere-mara-elhitte-hogy-kizarolag-a-lopasra-kapott-felhatalmazast-zsinorban-ketszer-egymas-utan/
A családi maffia vezére mára elhitte, hogy kizárólag a lopásra kapott felhatalmazást
zsinórban kétszer egymás után. Napról napra egyre világosabb, hogy ez a hányingerkeltő nyitott könyv, ez a plebejus, vagyontalan isten átka, akit agyba ­főbe vert az apja gyerekkorában (akit szintén Győzőnek hívnak), örökös frusztrációjában elveszítette azt a mércét, ami megállj­t parancsolhatna minden napra jutó aljasságainak. Ennek az egész családja közpénzből él, az európai támogatások úgy ömlenek hozzájuk, mintha nem lenne holnap, minél hangosabban ócsárolja Viktor a kizsákmányoló Uniót, annál kövérebbre hízik a családi kassza. Az egy Viktorra jutó két Győző lassan kevés ahhoz, hogy hordják, lapátolják, vasvillával forgassák a milliókat, százmilliókat, milliárdokat. Ha ezek 13-­an lennének testvérek, akkor annyi a háttérben meghúzódó senkiházinak kellene vállalkozás, föld, kastély, jacht, összkomfortos, kacsalábon forgó palota. A műkincseket hagyjuk, az erdőszéli putri faláról nem ragadt rájuk semmiféle kultúra iránti igény. Kitartó munkával és erkölcstelenséggel egy sehonnai família sikeres, virágzó vállalkozások többségi és kisebbségi tulajdonosává vált, az elsőszámú Orbánnal pedig visszafordíthatatlanul
elszaladt a ló, mindenféle önkontrollját elveszítette. Jelenleg úgy áll a helyzet – és ennek az
Orbán Győzike ölébe hullott 300 milliós tételnek is ez a legfontosabb tanulsága ­, hogy a családi maffia vezére mára elhitte, hogy kizárólag a lopásra kapott felhatalmazást zsinórban kétszer egymás után. A talpnyalók által körülötte fenntartott alternatív valóságban Orbán a közpénzt isteni ajándékként, lottó ötös főnyereményként értelmezi és gátlástalanul leszarja, hogy a nyereményjáték szervezőjének és a nyerteseknek semmilyen kapcsolatuk nem lehetne egymással.
Béla333
Egy szó mint száz: amíg ilyen barom vezetőink vannak, akik az ország jövőjét az Unión kívül látják, Putyinék ölelő karjaiban, azoktól mielőbb meg kell szabadulnunk.

Vagy így, vagy úgy, de ahogy dicső Bayer megmondó mester mondta: "...akkor úgy kell őket kivágni, mint a macskát szarni. Ha a taknyukon és a vérükön kell őket kirángatni, akkor a taknyukon és a vérükön.” Nem gondoltam volna, hogy a Fideszre is hogy illik amit Bayer írt!
papa.49
@Eriksson: Ebben nincs igazad vannak ott is jó szakemberek, és persze van nagyon sok semmirekellő is...
Eriksson
@Eladott Ország: Eriksson
@Béla333: @Béla333: Én köztudottan bevándorlásellenes vagyok, és egyetlen dolog amivel egyetértek Orbánnal, hogy márpedig ide nem kell egyetlen egy csavargó se. Az ország érdeke mindenképpen ez. Lásd a nyugati országokban elkövetett "áldásos" tevékenységüket.
Válasz ma, 13:14
Vedd figyelembe ezt az írásom, Orbánt másban nem támogatom.
Eriksson
@papa.49: Nem én állítom, hanem a "gazdasági menekülteket" foglalkoztató államok véleménye. A magyar és lengyel a favorit, mert ők hajlandóak jól és jót alkotni, kevésért.
Béla333
@Eriksson: 15.57
Én ebben sem tudom Orbánt támogatni!
papa.49
@Eriksson: Végül is ez legyen a német cégek gondja, de egyetlen percig se hidd hogy csupán ezért lenyelik a békát!!!
namihami
@Eriksson: Ki lehet lépni. Csakhogy akkor nem szaporodik a családi és baráti kör bankbetétje.
Vagy-vagy. Leszakad a markuk az állandó koldulástól, de a pofájuk az nagy. Egyébiránt, a szabályok állandó és saját igény szerinti igazításban az Unio a cipőjét nem köthetné meg a mi ""konzekvens és elveikhez szigorúan ragaszkodó"" kormányunknak.
At általad ""elherdáltnak"" mondott kölcsön ott hevert az MNB trezorjában és ezt még a Matolcsy kotyogta el egy ihletett pillanatában. Pont úgy, mint a Gazda, amikor 2010-ben, gondolom egy kis pálinkázás és nótázás közben még azt is találta mondani, hogy a gazdaság jó állapotban van. Csak aztán, mikor kijózanodott, akkor jött rá, hogy hülyeséget csinált, amikor ezt bevallotta. Ha továbbra is mondja, akkor nincs hivatkozási alap a családi és baráti kör gazdagítására.
bakegya
@Eriksson:nincs miért aggódni,előbb megkűldik a behívódat aztán még ráérsz gondolkodni melyik NEMZETI fronton ki ellen harcolhatsz foggal körömmel.
Mészáros persze csakkk a MELEGFRONTON LESZ HADBA ÁLLÍTVA EGY DÉLTENGERI LUXUSYACHTTAL SZELI A HABOKAT A TELJES ORSOS PEREPUTTYAL HADRENDBEN!
@namihami: DDD
Eladott Ország
@Eriksson: moly.hu/system/covers/big/covers_126867.jpg?1395389382
Olyan vagy, amikor az acélt megedzik. Mikor kapod már meg a fidesz rendet?
szaboria1
@Eriksson: Bevándorlók már pedig vannak a hatvanas évek óta. Először jöttek a Görögök, voltak osztály társaim nem piskóta egy népség még az osztály kiránduláson Sümegen a templomból elloptak egy kis kancsót. Aztán jöttek a kubaiak akik meg a Kistexben randalíroztak. Jöttek Vietnamiak , Arabok és Kínaiak. Néz körül a VIII. ker.-ben már lassan külön iskolájuk lesz mert már annyi gyerekük itt született. Csak a fent említettek ellen érdekes nem nagyon tiltakoztak. Ugyan is a Kubai lányok szövőnők lettek mert a magyarok már nem bírták a tempót. A görögök meg a cipő gyárakban lettek foglalkoztatva. A többi meg ugye a kínai áruk forgalmazói lettek.
Eladott Ország
@Eriksson: tegnap, 15:26 Még jó hogy nem Orbán és kivénhedt, bolsevik hajlamú elvtársaik fogják meghatározni Európa jövőjét.
Eriksson
@szaboria1: Azok nem százezerszámra, Európa kiherélése céljából jöttek.
szaboria1
@Eriksson: ma magyar országon kb 850000 nem magyar nemzetiségű él már. A népesség 9-10%.
coni
Nyitott kapukat dönget hiszen az Unióból gyakorlatilag már kiléptünk hiszen nem leszünk benne a bankunióban, a valutaunióban és az uniós ügyészségben sem. Menekültet nem küldhetnek hozzánk az uniós határozat szerint nem vagyunk biztonságos ország (menekült elhelyezés szempontjából). Ez már inkább mentegetőzés mint magyarázat. A külföldi beruházási hajlandóság a válság előtti szintet sem éri el, így magunkra maradtunk..Kövérrel.
Eriksson
@szaboria1: Na látod. Ez mostanra éppen elég. :)) S ezek ráadásul beilleszkedtek, az újak meg kész lutri.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.