Kezdjük azzal, ami Botka László számára megnyugtató lehet. Több befolyásos szocialista politikussal beszélgetve úgy tűnik: nem a szombati kongresszus lesz a szegedi polgármester legkellemetlenebb menete a pártban. És ez már jelzi, milyen vékony a jég, amelyen az MSZP miniszterelnök-jelöltje áll. Pár hónapot adnak neki a párt vezető politikusai, hogy a kutatásokban is látni lehessen a felfelé ívelő pályát. Különben szoros felügyelet alá vehetik Botkát.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Kár volt a Botkának elvállalnia is...
Manhattan
Elgondolkodtató ! Milliárdok mentek el az elmúlt választáson is a kamu pártokra. Felelősségre vonás nincs, mert akkor nem alakulnának a " fideszt mentő pártok " ! Kamu számlák, kamu indulások, kölcsönkért aláírások stb. A változásról csak álmodoznak az emberek !
verőce21
"...Pár hónapot adnak neki...Különben szoros felügyelet alá vehetik Botkát." - ez a cél, ezt akarja a sok szoci ősbölény elérni. (Aztán hatalomra segíteni a Fideszt.)
silber13
@verőce21: Nagy a valószínűsége az utóbbi elmélet bekövetkeztének. Ha a fidesztgyőzelem lenne, ők akkor is be fognak jutni a parlamentbe és ismét lehet újabb 4 évig dagonyázni, semmit sem csinálni esetleg néha tiltakozni!
verőce21
@silber13: (09:42) Egyetértek! Ez az MSZP célja. Csak a megfelelő számú képviselői helyet biztosítsa nekik a Fidesz.
Emiatt megy a nagy harc közöttük. Ezért a hazai baloldali és liberális pártok már az indulás feltételein is össze tudnak veszni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.