Kinyílt az olló az MSZP és a Gyurcsány-párt között, ezért ráparancsoltak a pártelnökre: hívja fel Botkát. Ez maga Gyurcsány árulta el szombati beszédében, amit elvileg azért tartott volna, hogy ellopja a showt a Botkát miniszterelnök-jelöltté választó MSZP kongresszus elől, de se nóvum, se konkrétum nem volt benne azon kívül, hogy elmondta, az elnökségben minden héten megkérdezték tőle, felhívta-e már Botka. Nem hívta.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
@Béla333: Szóval te azért keresed meg és hozod ide a Gyurcsány cikkeket, mert szerelmes vagy bele! Kár, mert Feri a gyönyörű Klárikát imádja! Mást már nem tudok elképzelni...)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
Így van ez.:-) 3 hete azzal riogatta Ferkó /egyelőre még nagybetűvel.../ orbánt, hogy ő valamikor látott valami rá vonatkozó terhelő nemtudommit. A mai napig nem jött be. Akkor most ki kell állni egy újabb kamu nyilatkozattal, nehogy a feledés homályába zuttanjon...
verőce21
"Kinyílt az olló az MSZP és a Gyurcsány-párt között" - a bicska mikor nyílik ki közöttük? :)
karma1
@bencemacska: @Horizont: A magyar politikaban egyetlen onjelolt titan sem tanul a multbol:botka is bekepzelt, azt hiszi, hogy o fujja a passzatszelet, pedig csak ugyanaz fog tortenni, mint Mesterhazyval 4 eve... Na meg Gyurcsannyal 2007-ben: a sajat partja fog szepen ovatosan, lehetoleg eszrevetlenul kihatralni mogule. Molnar Gyula mar nem is elnoke csak papiron ennek a kocos tarsasagnak, hisz mindent botka akar kontrollalni, es mindent alarendel a 2018-as gyozelmenek. Mintha mar lett volna a tortenelemben egy borostas-hadaros-felhosszu haju, apolatlan kis forradalmar, aki mara szinten a partja - es a nepe - korlatlan ura probal lenni... (Szerencsere egyre jobban belezavarodva a sajat szerepebe...)
Peller Anikó
@karma1: az nem lenne baj ha mindent alárendelne a győzelem érdekében, csakhogy éppen nem ezt teszi. Öngyilkos lutrit játszik, a legszélesebb összefogás nélkül a fidesz megeszi reggelire. Kicsinálják, a Bajnaihoz sem kellett több mint néhány liba, a naiva Gyurcsányt könnyebb volt, mert feladott egy magas labdát és ezt a Szemét Katalin félék átütötték a narancsligetbe. A csekélyértelmű bélbalfékféle nép meg még mindig ezt fújja.

Mert a legutóbbi összefogás nem jött be (a 14-es). Persze, mert a keserves civakodás az legfeljebb összefosás. A végletekig húzták, valójában senki nem akart összefogni.

Mint ahogy most sem.
papa.49
Száz szónak is egy a vége, ADDIG AMÍG FELTÉTELEKET SZABNAK, HOGY KI KIVEL NEM FOG ÖSSZE, ADDIG A HAZUGOVICSNAK ÁLL A ZÁSZLÓ!!!
Ki is fogja használni ezt a balfasz ellenzéket!!!
Olyan egyszerűen megoldható ez a probléma az a párt aki a legtöbb szavazatot szerzi az adja a ME. oszt. jónapot. a közös jelölésnél is meg lehet jelölni kinek a jelöltje volt...
bencemacska
@papa.49: ma, 17:22
Nem akarásnak nyögés a vége!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.