Semmi köze nincs ahhoz az alapítványhoz, aminek honlapját kétszer is meghekkelték – állítja a rezsibiztos, aki ezen élő adásban vigyorgott kárörvendően. A fideszes megmondóembert a világ teleszüléséről visszakalibrálhatták a sorosozásra, mert mantraszerűen jutott el a baloldali ellenzéktől a „hatalmas kövekkel” dobáló migránsig.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Szilcsike, neeee! Kíméld azokat az agykurkászokat, akik magánszorgalomból körmölgetik a kórlapodat, mert a végén még egy vaskos könyv alakjában megjelentetik!
karma1
Az a pici teny egyaltaln ne zavarja ossze azt a csacsi kis buksijat ennek a szonyszulottnek, hogy a manchesteri robbantast egy Angol allampolgarsagu libiai csaladi hatteru idiota csinalta, nem pedig azok kozul valaki, aki frissen menekultek a haborus ovezetekbol
karma1
Ha nem talalt volna az Anonymus csoport tenykedese, akkor ezt nem kellett volna gyorsan megcafolnia... Azert nyilvanult meg ilyen gyorsan, hogy elterelje magarol a csoport figyelmet... Ovodas modszerek, egy ovodas agyu szemelytol...
Aki Én
Ettől még neked címezték, te ápolatlan kretén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.