Egy csuklyás férfia akart elcsalni egy kislányt szerdán egy városmajori iskolából, ám ez nem sikerült. A rendőrség elfogta az elkövetőt.

Szerda délután egy csuklyás alak el akart csalni egy negyedikes kislányt a városmajori Kós Károly Általános Iskola folyosójáról, ám a kislány elszaladt előle. A negyedikes kislány azonban úgy megijedt, hogy csak később szólt a tanároknak, így a csuklyásnak volt ideje eltűnni a helyszínről. 

A 12.kerulet.ittlakunk.hu bejegyzése szerint a tanárok értesítették a szülőket az esetről, valamint a rendőrségnek is szóltak. A lap kereste az iskolát, de a vezetőség nem akart nyilatkozni, helyette az illetékes tankerülethez irányították őket.

Egy szülő a lapnak a következőképp ismertette az esetet:

Dél körül az iskolába besurrant egy férfi, és megpróbált elcsalni egy kislányt. Szerencsére a kislány elszaladt előle, de annyira megijedt, hogy csak késve szólt a tanároknak” – fogalmaztak. Egészen pontosan az történt, hogy egy magas, csuklyás ember negyedikes lányokat próbált elcsábítani azzal a szöveggel, hogy „Gyertek, velem nem kell tanulni." Mivel a tanároknak nem szóltak rögtön a diákok, ezért az idegen el tudott szaladni.

A 24.hu megkereste a rendőrséget, a BRFK azt válaszolta, szerdán keresték meg őket az üggyel kapcsolatban, amelynek eredményeképp csütörtökön elfogták az elkövetőt, akinek "elszámoltatása még folyamatban van."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.