A legtöbb letelepedési kötvényt kínaiak vásárolták, de sok orosz is így érkezett Magyarországra. Harmincöt ember kérelmét utasították el nemzetbiztonsági okokból. hvg.hu 3 A legtöbb letelepedési kötvényt kínaiak vásárolták, de sok orosz is így érkezett Magyarországra. Harmincöt ember kérelmét utasították el nemzetbiztonsági okokból. Akár húszezren is érkezhettek Magyarországra letelepedési kötvénnyel – közölte Pintér Sándor. Az adatokból az is kiderül, hogy leginkább a kínaiaknak tetszett meg ez a lehetőség. A belügyminisztertől a most már a függetlenek között ülő Demeter Márta kérte ki a részletes adatokat. Egészen pontos számot azért nem lehet mondani az ide érkezőkről, mert Pintér külön adta meg a letelepedési, illetve a tartkózkodási engedélyt szerzők számát, a két adatot pedig nem szabad összeadni. Tavaly júliusig letelepedési engedélyt csak az kaphatott, akinek előtte minimum fél évig tartózkodási engedélye is volt, vagyis a két lista között lehetnek átfedések.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Lassan visszajön a szovjet Déli Hadseregcsoport - remélem Felcsútra diszlokálnak!

Az 1294 menekült meg kétségtelenül "nemzetbiztonsági veszély" mint ahogyan a kaszinók is azok voltak, amig a vén szaroshoz nem kerültek!
human
Engem az érdekelne, hogy milyen tevékenységet folytatnak Magyarországon és az EU-ban? Egyről már kiderült, hogy adócsaló.
Pálinkás Pál
Mintha azt mondtátok volna naranmarhák hogy tavaly novemberig megszüntetitek a kötvényt...most milyen hónap van???Hát ezért rühell titeket minden ember aki nem kisegítőiskolába végzett!!
desiro
@karma1: remélem az oroszok nem felejtik el, ki írta alá a papírokat, az unokám azt kérdezte a minap papa, ha lovat rajzolok a járdára az is baj, mondtam neki kisfiam kecske az nem baj.
nem tibi
Közben itt születtem ,Magyar vagyok és 40 éve nem tudok itt letelepedni rendesen mert jön valami faxkalap és belerondít a palacsintába . :-((((((((((((
human
@Pálinkás Pál: Tudod a nagy siker miatt nem tudnak leállni. Minden fideszes ellopott milliárd jó, mert addig sem a szocik lopnak. Tudod, most ez a trendi szöveg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.