Varga Mihály sötét összeesküvésre derített fényt, amit a gonosz Unió hozott kifejezetten a közép-európai vállalkozások ellehetetlenítése okán kiszorítva azokat a nyugat-európai piacról. A nemzetgazdasági miniszter magából kikelve, felháborodottan beszélt a versenykorlátozásról, ami az Orbán-kormány bevett fogása, ám amikor ezt másnál vélik felfedezni, azt horrorként élik meg. „A jogszabályok korlátozzák a versenyt és a szolgáltatások szabad áramlását, és jelentős kárt okoznak a magyar államháztartásnak, mivel a bruttó hazai termék (GDP) majdnem 1 százaléka, legalább 300 milliárd forint adó- és járulékbevétel maradhat el, ha ezek a cégek megszüntetik tevékenységüket.”

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Má' megin báncsák a magyar sofőröket! A gonosz Vrüösszel azt akarja, hogy echós szekereken szállíccsanak a magyarok azokon pihenni is lehet!
Equus
harcászati alapvetés, h a katonáidtól csak akkor várhatsz el maximális teljesítést, ha pihentek, nem éhesek. Aki ezt nem tudja, nem akarja elfogadni, az hamarosan az ellenfél katonáit fogja etetni.

Egy pihenetlen kamionsofőr, egyhetes túrós faszát vakargatva lábon járó veszedelem a közutakon a 24 tonnás vagy attól súlyosabb szerelvényével... ez a kormány idiótákból áll.
papa.49
@Equus: Amit írtál azzal csak egyetérteni lehet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.