Közeledik 2018 tavasza, az országgyűlési választások időpontja. A közvélemény kutatások szerint, a magyar emberek többsége elégedetlen a Fidesz kormánnyal, a pokolba kívánja a jelenlegi hatalmasságokat, pereputtyukkal, csókosaikkal együtt. Ugyanakkor, –szintén a kutatások szerint–ha holnap lennének a választások, akár még a harmadszori kétharmad is elképzelhető.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
7.65-tel biztosan. És ez meg is történik, még ebben az évtizedben.
Manhattan
Bárki az ellenzék élére áll, azonnal megveszik, vagy megzsarolják. Botka kivétel lenne?
Perwool
Hogy érik-e az újabb kétharmad, azt nem tudom. De ha igen, az jobban tükrözi az ország átlagának értelmi színvonalát, mint a kormány munkáját. Meg természetesen az ellenzék impotenciáját, de ha lenne is egy valamirevaló ellenzék, az hol nyomulna? Melyik médiában? Milyen pénzből? Minden pártnak azonos a megjelenési lehetőséget kellene adni és senki nem tudna a másik kárára ettől eltérni.Na, ez az, ami most nem igaz a magyar választási környezetre. A Fidesz-KDNP-nek gyakorlatilag korlátlanok a költési lehetőségei, míg a többiek nagy része a szűkös állami támogatásokból, és magánadakozásból tudja csak finanszírozni a működését.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.